Μέντες: «Ο Φέργκιουσον ήταν καθοριστικός για την καριέρα του Κριστιάνο»

Μέντες: «Ο Φέργκιουσον ήταν καθοριστικός για την καριέρα του Κριστιάνο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο θυμήθηκε ότι όταν ο Πορτογάλος άφησε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 2003, έλαβε μια απόφαση που «σημάδεψε» την καριέρα του.

Όσα είπε ο Ζορζέ Μέντες:

«Πάντοτε έλεγα ότι έπρεπε να είναι ιδανικός ο προπονητής για να πάρει τη μεταγραφή ένας παίκτης και ο Κριστιάνο είναι το κατάλληλο παράδειγμα. Πολλές ομάδες τον ήθελαν τότε το 2003, αλλά ήθελαν να τον αφήσουν άλλη μια σεζόν δανεικό στη Σπόρτινγκ. Ο σερ Άλεξ τον ήθελε αμέσως και αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι δεν υπήρχε άλλος καταλληλότερος προπονητής από εκείνον για να δουλέψει με τον Κριστιάνο.

Είμαι σίγουρος πως αν ο Κριστιάνο παρέμενε στη Σπόρτινγκ άλλη μια σεζόν, δεν θα έπαιζε ούτε τα μισά ματς από αυτά που συμμετείχε στην πρώτη του χρονιά στη Γιουνάιτεντ, όταν μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος από τους οπαδούς» είπε ο Μέντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X