Κράουτς: "Πλησίασα τον Ρονάλντο και ούτε καν γνώριζε ποιος είμαι"

Κράουτς: "Πλησίασα τον Ρονάλντο και ούτε καν γνώριζε ποιος είμαι"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια φοβερή ιστορία εξομολογήθηκε ο Πίτερ Κράουτς, όταν στην Ίμπιζα πήγε να βγάλει φωτογραφία με τον Ρονάλντο. Όπως παραδέχτηκε, ο Βραζιλιάνος δεν γνώριζε καν για ποιον πρόκειται.

Ο 39χρονος Πίτερ Κράουτς, πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, εξομολογήθηκε μια φοβερή ιστορία, όταν έτυχε να βρίσκεται στην Ίμπιζα το ίδιο διάστημα που ήταν εκεί και ο Ρονάλντο, το “Φαινόμενο”.

Όταν λοιπόν ο Άγγλος είδε πως βρίσκεται στην ίδια παραλία ο Βραζιλιάνος, δεν έχασε την ευκαιρία να τον πλησιάσει για να βγάλουν φωτογραφία. “Ήταν απασχολημένος. Έπινε μπύρες. Όποτε τελείωνε τη μία, ένα σούπερ μόντελ του έφερνε άλλη. Όταν τον πλησίαζα, ήλπιδα πως θα πει: «Ω, είσαι ο Κράουτς». Δεν είχε όμως ιδέα για το ποιο είμαι”.

Ο πρώην διεθνής φορ με την Αγγλία, πάντως, έβγαλε τη φωτογραφία που ήθελε κι ας έμεινε με το… παράπονο.

Παραδέχτηκε πάντως ότι ο Ρονάλντο θα ήταν ο συμπαίκτης των ονείρων του: “Ο Ντένις Μπέργκαμπ θα ήταν απίστευτο να παίξει μαζί μου, αλλά η Νο1 επιλογή μου θα ήταν ο ορίτζιναλ Ρονάλντο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X