Βγήκε από το νοσοκομείο η μητέρα του Κριστιάνο (ΦΩΤΟ)

Βγήκε από το νοσοκομείο η μητέρα του Κριστιάνο (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια οικογενειακή φωτογραφία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε γνωστό ότι η μητέρα του βγήκε από το νοσοκομείο.

Η μητέρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ είχε υποστεί εγκεφαλικό και ο διάσημος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο πλευρό της τις τελευταίες ημέρες.

Έτσι κι αλλιώς, ο Ρονάλντο είναι σε καραντίνα στην πατρίδα του, μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Γιουβέντους και το βράδυ του Σαββάτου ανέβασε μια φωτογραφία με τις αδερφές του και την μητέρα του, στο σπίτι τους πια όλοι μαζί.

«Αισθάνομαι ευγνώμων που έχω την μητέρα μου πάλι στο σπίτι μετά την ανάρρωση της στο νοσοκομείο. Να προσέχετε τις οικογένειες και τους αγαπημένους σας» έγραψε στο μήνυμά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Feeling very thankful to have my mum home from hospital and recovering. Look after your families and loved ones. #stayhomesavelives

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X