«Δευτέρα έχουμε ραντεβού, ξεκινά η υπογειοποίηση!» (ΦΩΤΟ)

«Αγιά Σοφιά»: Όταν οι λέξεις χάνουν τη σημασία τους! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμονή, τέλος σχετικά με την υπογειοποίηση!

Εδώ και μερικές μέρες όλα έχουν δρομολογηθεί για την έναρξη της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια. ΠΑΕ ΑΕΚ, Δήμος και όλοι οι αρμόδιοι φορείς ξεπέρασαν το ένα εμπόδιο μετά το άλλο για να βάλουν εν τέλει το τρένο στις… ράγες. Έπειτα από την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ και της Τροχαίας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δίπλα από την Αγιά Σοφιά με τους δρόμους να κλείνουν, όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του δυνοδού με το γήπεδο της ΑΕΚ, έργο.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος με διαδικτυακό σχόλιό του, το έργο θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα. «Δευτέρα ραντεβού. Αρχίζει η Υπογειοποίηση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα είχαν λάβει χώρα τα έργα των περιφράξεων στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου, ενώ και η ΑΕΚ έχει προχωρήσει τις εργασίες αντιστήριξης μπροστά από το γήπεδο ώστε όλα να είναι έτοιμα για να πιάσει η ΙΝΤΡΑΚΑΤ δουλειά.

Δείτε το σχόλιο του Γιάννη Βούρου:

«Δευτέρα έχουμε ραντεβού, ξεκινά η υπογειοποίηση!» (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X