Εκπληκτική δωρεά του Ρόις στις μικρές επιχειρήσεις του Ντόρτμουντ!

Εκπληκτική δωρεά του Ρόις στις μικρές επιχειρήσεις του Ντόρτμουντ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Ρόις μαζί με την γυναίκα του έδειξε για μία ακόμα φορά την έμπρακτη αγάπη του για την πόλη του και χάρισε 500.000 ευρώ για τις μικρές επιχειρήσεις του Ντόρτμουντ που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις παικτών που ταυτίστηκαν με μία ομάδα, με μία φανέλα, με μία πόλη. Ο Μάρκο Ρόις έδειξε και πάλι την έμπρακτη αγάπη του για το Ντόρτμουντ, με την στήριξη του στην καμπάνια «Βοηθάμε την γενέτειρα πόλη μας» που τρέχει στην Γερμανία.

Ο μεσοεπιθετικός της Μπορούσια ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αυτός και η σύζυγος του δωρίζουν 500.000 ευρώ στις μικρές επιχειρήσεις του Ντόρτμουντ που δοκιμάζονται από τον κορωνοϊό: «Η κοινωνική ζωή όπως την ξέραμε δεν υφίσταται. Κι αυτό είναι κάτι που δημιουργεί τεράστια προβλήματα για την επιβίωση μικρών επιχειρήσεων που στέκουν εδώ και πολλά χρόνια. Παρά την σκληρή δουλειά τους, δεν μπορούν να αντέξουν για πολύ καιρό δίχως καταναλωτές. Όμως αυτές είναι οι επιχειρήσεις που καθιστούν κάθε πόλη μοναδική. Θέλουμε να βοηθήσουμε», ήταν το μήνυμα του Μάρκο Ρόις με το οποίο συνόδευσε την ανάρτηση του με την ανακοίνωση της δωρεάς στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X