Ο Σκόκο ξεκίνησε την... κηπουρική (ΦΩΤΟ)

Ιδανικό ντεμπούτο για Σκόκο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νάτσο Σκόκο το έχει ρίξει στην κηπουρική…

Ο Νάτσο Σκόκο, που για λόγους ασφαλείας δεν βγαίνει από το σπίτι του όσο υπάρχει ο κίνδυνος της πανδημίας, έχει προσφέρει πολλά αυτές τις μέρες στην μικρή επαρχία της Σάντα Φε από όπου κατάγεται, καθώς με συνεχόμενες δωρεές του καλύπτει πολλές βασικές ανάγκες των κατοίκων της.

Όπως εξήγησε σε εκπομπή τοπικού σταθμού, ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Ρίβερ Πλέιτ, περνάει την ώρα της απομόνωσης φτιάχνοντας τον κήπο του.

«Κάνω δουλειά κηπουρικής, κόβω το χορτάρι, φτιάχνω τα φυτά. Αυτή είναι η εμπειρία μου, προσπαθώντας να περάσω τις μέρες» εξήγησε ο 34χρονος Σκόκο, ο οποίος δώρισε είδη πρώτης ανάγκης σε συντοπίτες του που έχουν οικονομικές δυσκολίες λόγω της καραντίνας (και) στην Αργεντινή, εξαιτίας του ιού Covid-19.

«Πρέπει να προσπαθούμε να δούμε την θετική πλευρά σε όλο αυτό. Μπορούμε να είμαστε πολύ χρόνο με τα παιδιά μας, κάτι που σε προσωπικό επίπεδο, είναι δύσκολο. Και αυτό μας δοκιμάζει καθημερινά σαν γονείς, με κίνητρο να τους διασκεδάζουμε, να μην βαρεθούν, να βρίσκουν τρόπους να περνάει ευχάριστα η μέρα» το αισιόδοξο μήνυμα του Σκόκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X