Κουέστα: «Η Ελλάδα αντέδρασε γρήγορα»

Κουέστα: «Έτοιμοι να κερδίσουμε την ΑΕΚ - Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE φιλοξενήθηκε ο Χουλιάν Κουέστα όπου μίλησε για το κορωνοϊου και την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Ο πορτιέρε του Άρη εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η κατάσταση στην Ελλάδα θα ομαλοποιηθεί και θα μπορέσει να ολοκληρωθεί κανονικά η φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε και εμείς σε καραντίνα, όπως στην Ισπανία, αλλά κερδίσαμε χρόνο εδώ, γιατί άρχισε η καραντίνα όταν υπήρχαν 300 κρούσματα. Δέκα μέρες μερές έχουμε περίπου 900 κρούσματα και περίπου 30 νεκρούς. Αν η έξαρση δεν είναι μεγάλη, θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε σύντομα προπονήσεις. Ελπίζω ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί εδώ λίγο νωρίτερα και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πάλι, με ή χωρίς φιλάθλου. Αν όλα πάνε καλά, θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα σε σχέση με την Ισπανία», πρόσθεσε αρχικά.

Συνέχισε λέγοντας: «Ήταν κατανοητή η απόφαση για να μην φύγουν οι παίκτες από την Ελλάδα, γιατί αν έφευγε κάποιος πολύ δύσκολα θα επέστρεφε, αλλά κάποιοι παίκτες είναι μόνοι τους, γιατί είναι ξένοι και λείπουν οι οικογένειές τους».

Τέλος για τον Άρη δήλωσε: «Είναι η δεύτερη χρονιά μου σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, που έχει πάντα πάθος. Η Ελλάδα είναι παρόμοια χώρα με την Ισπανία και τα αγγλικά ανοίγουν τις πόρτες παντού. Όλοι τα μιλάνε εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X