Φελπς: «Να στηριχθούν ψυχολογικά οι αθλητές»

Φελπς: «Να στηριχθούν ψυχολογικά οι αθλητές»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου για την ψυχολογική υγεία των αθλητών μετά την αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων κρούει ο Μάικλ Φελπς.

Ο Φελπς, που όπως είχε αποκαλύψει το 2014 έπασχε από κατάθλιψη θέλοντας μάλιστα να δώσει τέλος στη ζωή του σημείωσε: «Φαίνεται πως είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Νιώθω άσχημα για τους αθλητές. Από τη μια σκέφτομαι πως είναι σωστό οι Ολυμπιακοί Αγώνες να γίνουν τη νέα χρονία όμως αυτή η ανανομή κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Ελπίζω η απόφαση αυτή να μην αυξήσει τις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών.

Ήταν σωστή η απόφαση αλλά μου ραγίζει την καρδιά όταν σκέφτομαι τους αθλητές. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή η Ολυμπιακή επιτροπή των ΗΠΑ. Αν θέλουν να βοηθήσουν ψυχολογικά τους αθλητές πρέπει να το κάνουν τώρα. Είναι η πιο κρίσιμη στιγμή. Αν κάποιος έχει πρόβλημα ελπίζω να με καλέσει. Το τηλέφωνο μου είναι πάντα διαθέσιμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X