Αυτός είναι ο Μελγκαρέχο που «κοιτάει» η ΑΕΚ (VIDEO)

Αυτός είναι ο Μελγκαρέχο που «κοιτάει» η ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς έχει σηκώσει καιρό τώρα μανίκια με φόντο την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο κομμάτι των μεταγραφών μάλιστα ήδη έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι για τις θέσεις που αναζητά ενίσχυση η Ένωση. Μια από αυτές, είναι στα εξτρέμ όπου οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καιρό (ή μάλλον χρόνια) κενό που δεν καταφέρνουν να καλύψουν με τον Λορένζο Μελγκαρέχο να είναι μια από τις επιλογές που εξετάζονται σύμφωνα με το «to10.gr».

Γνωρίζεται με Μάσιμο Καρέρα καθώς συνυπήρξαν στην Σπαρτάκ Μόσχας την περίοδο που ο Ιταλός καθόταν στον πάγκο της ομάδας και φυσικά μαζί κατέκτησαν το πρωτάθλημα του 2017. Επί Καρέρα ο 29χρονος άσος κατέγραψε 60 συμμετοχές και ήταν βασικό στέλεχος και στο πρωτάθλημα που κατέκτησαν μαζί.

Πρόκειται για διεθνή Παραγουανό εξτρέμ ο οποίος είναι εξίσου καλός τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό πόδι. Αγωνίζεται κυρίως στα άκρα αλλά με την ίδια ευκολία μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Βρίσκεται στην Σπαρτάκ από το 2016 ενώ έχει περάσει και από την Μπενφίκα μεταξύ άλλων και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος ενώ φέτος μέχρι τη διακοπή είχε καταγράψει 18 συμμετοχές με ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σπαρτάκ τον έχει ενημερώσει εδώ και καιρό πως θα του κάνει πρόταση ανανέωσης αλλά ακόμη ο παίκτης δεν έχει κάτι στα χέρια του και όπως είναι λογικό ψάχνεται.

Δείτε βίντεο με τον Λορένζο Μπελγκαρέχο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X