Γκουαροτσένα: «Ο άνθρωπος που μπήκε στο γήπεδο με το πιστόλι, αγόρασε την Ξάνθη»

Γκουαροτσένα: «Ο άνθρωπος που μπήκε στο γήπεδο με το πιστόλι, αγόρασε την Ξάνθη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ισπανός επιθετικός του Βόλου, Ίκερ Γκουαροτσένα παραχώρησε ιδιαίτερη συνέντευξη στην Ισπανία. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μπέου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, σε σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά και τον κορωνοϊό και έκανε μία… ιδιαίτερη προσέγγιση στο σκάνδαλο της πολύιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

«Έχουν ακυρωθεί οι προπονήσεις. Υπήρξε μια δίκη που εκκρεμεί επειδή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης – ο άνθρωπος που πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο με ένα πιστόλι στο χέρι – αγόρασε την Ξάνθη και δεν μπορείς να έχεις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Τους αφαίρεσαν 12 και 7 βαθμούς, αντίστοιχα. Όλα αυτά έγιναν πριν από τον κορονοϊό», ανέφερε αρχικά ο Γκουαροτσένα, ενώ σε ό,τι αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τόνισε:

«δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει πρωτάθλημα, πόσο καιρό θα πρέπει να μείνουμε. Έχουμε αμφιβολίες. Έχουμε πάντως πληρωθεί μέχρι σήμερα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε (σ.σ. εννοεί στην Ισπανία). Μας έχουν ενημερώσει πως αν κάποιος φύγει, δεν μπορεί να επιστρέψει και θα πρέπει να αποδεχτεί τις συνέπειες. Από αυτό που βλέπω στην τηλεόραση, είμαι ακόμα καλύτερα εδώ από εκεί. Δεν ξέρω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X