Γλυνιαδάκης: «Ο ΕΣΑΚΕ βιάστηκε και δεν άκουσε τις απόψεις των παικτών»

Ο Γλυνιαδάκης "γουστάρει" Εθνική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης σχολίασε την απόφαση του ΕΣΑΚΕ για οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα και τόνισε πως η λίγκα δεν άκουσε τις προτάσεις των παικτών.

Μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM, o πρόεδρος του ΠΣΑΚ ανέφερε ότι ο ΕΣΑΚΕ θα μπορούσε να δείξει λίγη υπομονή και να ακούσει τις απόψεις των παικτών σχετικά με την οριστική διακοπή της Basket League.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Συμπάσχουμε με όλο τον κόσμο, μας αφορά όλους γιατί ο αθλητισμός είναι κομμάτι της κοινωνίας. Από εκεί και πέρα εμείς θέλουμε να έχουμε έναν λόγο σε ό,τι θα συμβεί, γιατί δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα και η λίγκα αποφάσισε την διακοπή. Δεν ακούστηκαν οι απόψεις μας, είχαμε ζητήσει να συζητήσουμε κάποια πράγματα και δεν έγινε. Η απόφαση αυτή αφορά πάρα πολλούς αθλητές και τους επηρεάζει. Το μπάσκετ αφορά δύο πλευρές, τους ιδιοκτήτες με τις ομάδες τους και εμάς τους παίκτες. Χωρίς τους αθλητές δεν υπάρχει μπάσκετ. Θα θέλαμε να υπάρχει πολύ καλύτερη συνεργασία και επαφή για τόσο σοβαρές αποφάσεις όπως η χθεσινή», ανέφερε αρχικά ο Γλυνιαδάκης, προτού προσθέσει:

«Θεωρώ πως μπορούσαμε να περιμένουμε λίγο, όπως και τα σχολεία, μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, για να πράξουμε αναλόγως. Δεν είμαστε παράλογοι, καταλαβαίνουμε πως είναι δύσκολο μετά από τόση απραξία να παίξεις αμέσως ή να κρατήσεις τους ξένους σου. Όμως σε κάθε περίπτωση εμείς θέλαμε να έχουμε λόγο στην κουβέντα αυτή, γι’ αυτό και αντιδράσαμε. Είναι πολύ πιθανό κάποιες ομάδες να θέλουν να γλιτώσουν κάποιους μισθούς. Κάποιες ομάδες είναι παραπάνω από εντάξει στις υποχρεώσεις τους, αλλά κάποιες άλλες όχι. Οτιδήποτε αποφασιστεί μισθολογικά, θα πρέπει να έχει τη συμμετοχή των παικτών στη συζήτηση. Δεν θέλαμε μια απόφαση μονομερώς. Θέλουμε μια απόφαση που θα κρίνει το μέλλον του μπάσκετ στη χώρα να αφορά και τον ΠΣΑΚ. Φυσικά θα βάλουμε νερό στο κρασί μας, όλος ο κόσμος θα πρέπει να το κάνει. Καταλαβαίνουμε πως του χρόνου θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, γι’ αυτό ακριβώς απαιτείται να υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στη λίγκα, τις ομάδες και τους παίκτες»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X