Φτιάξε την ΑΕΚ των ονείρων σου στο enwsi.gr: Επιλέξτε τον καλύτερο δυναμικό στόπερ! (poll)

Φτιάξε την ΑΕΚ των ονείρων σου στο enwsi.gr: Επιλέξτε τον καλύτερο δυναμικό στόπερ! (poll)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση αρχίζει να γίνεται πραγματικά ονειρική. Τερματοφύλακας ο Ατματσίδης, στα δεξιά ο Μπορμπόκης, αριστερά ο Κασάπης. Στο κέντρο της άμυνας, ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» οπισθοφυλακής – και όχι μόνο – ο τεράστιος Στέλιος Μανωλάς. Σήμερα συμπληρώνουμε το παζλ με τον παρτενέρ του Στέλιου στο κέντρο της άμυνας. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Αφ’ ενός, υπήρξαν πολλοί περίοδοι της ιστορίας της ΑΕΚ, όπου αγωνιζόταν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Σίγουρα πριν τα μέσα της δεκαετίας του ’60, όταν αποτελούσε σχηματισμό για κάθε ελληνική ομάδα της εποχής το 3-5-2. Αλλά και αργότερα, σε μεγάλο μέρος των χρυσών ετών των αρχών της δεκαετίας του ’90, με τον Μανωλά να είναι ο λίμπερο που θα έπαιζε με δύο στόπερ στο πλευρό του.

Αφ’ ετέρου, τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα έχουν μυθική διάσταση στην ιστορία της ΑΕΚ. Ποιος μπορεί να μην έχει ακουστά τον Τάσο Βασιλείου, τον βράχο της άμυνας, έναν παίκτη που σάρωνε τα πάντα στο διάβα του. Ή ποιος μπορεί να προσπεράσει δίχως δεύτερη σκέψη τον μεγάλο Πέτρο Ραβούση, ταίρι του Λάκη Νικολάου στη μεγάλη ομάδα των ‘70ς;

Μεταξύ των παικτών θα βρείτε ακόμα παίκτες με την ποιότητα του Νίκου Κωστένογλου, πρωταθλητές Ευρώπης όπως ο Μιχάλης Καψής, Μουντιαλικούς σαν τον Γιάννη Καλιτζάκη, τον φοβερό και τρομερό Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Και βέβαια, τους ξένους που έγιναν σημείο αναφοράς, όπως ο Μπρούνο Αλβες και ο Ογκνιεν Βράνιες.

Η επιλογή πάντα δύσκολη, αλλά πλέον η μπάλα περνά στα δικά σας χέρια

 

[poll id=”358″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X