Stripers κάνουν delivery σε σπίτια (VIDEO)

Stripers κάνουν delivery σε σπίτια (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάντοτε στις μεγάλες κρίσεις, όπως παγκόσμιοι πόλεμοι, πανδημίες, χρηματιστηριακά κραχ, κάποιοι έψαχναν τρόπους να θησαυρίζουν. Μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι και ο Shon Boulden που διατηρεί το… στριπτιζάδικο Lucky Devil Lounge στο Πόρτλαντ.

Με το δεδομένο ότι λόγω του κορονοϊού πολλές χώρες είναι σε καραντίνα, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ και ο κόσμος παραμένει σπίτι του, ο Boulden αναζήτησε τον τρόπο να μην “κόψει” η πελατεία του και αν είναι δυνατόν να εκμεταλλευθεί την κατάσταση. Και μάλλον τον βρήκε. Ο επιχειρηματίας λοιπόν, βλέποντας τις κοπέλες του στριπτιτζάδικου άπραγες, ανακάλυψε τον τρόπο να τις αξιοποιήσει. Έκανε λοιπόν εταιρεία delivery, με υπαλλήλους τις πληθωρικές κοπέλες που είχε στο στριπτιζάδικο, οι οποίες ανέλαβαν τη… διανομή των παραγγελιών από μπαρ και εστιατόρια!..

Ο ίδιος ο Boulden μιλώντας για το θέμα αυτό, είπε ότι η ιστορία ξεκίνησε από καλαμπούρι στα social media, όταν ο ίδιος θέλοντας να κάνει χιούμορ το “πόσταρε” και οι αντιδράσεις ήταν άμεσες. Ήταν πολλοί αυτοί που τον ρώταγαν, πώς μπορούν να δώσουν παραγγελίες και άλλοι πώς μπορούν να τις παραλάβουν. Μετά από αυτό, αποφάσισε πως η ιδέα που ξεκίνησε σαν αστείο ήταν θαυμάσια και την έβαλε σε εφαρμογή. Είπε στα κορίτσια να φορέσουν τις… “επαγγελματικές” στολές τους, τούς έδωσε και ένα μηχανάκι και άρχισε η διανομή.

Ο ίδιος ο Boulden με φανερή ικανοποίηση από την εξέλιξη των πραγμάτων είπε ότι: «Οι παραγγελίες αφορούν τα πάντα και προέρχονται από τους πάντες. Όλοι θέλουν να το… ζήσουν, να το… δουν και να απολαύσουν λίγη χαρά μέσα σε αυτόν τον αποκλεισμό». Τόνισε μάλιστα. ότι είναι τέτοια η ανταπόκριση ότι είναι διατεθειμένος να διατηρήσει την κατάσταση αυτή και μετά τη άρση του αποκλεισμού και το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού.

Βέβαια τα κορίτσια- ντελιβεράδες είναι… “κοιτάτε και μην αγγίζετε”, καθώς συνοδεύονται από bodyguard για την ασφάλειά τους, αλλά πέρα από αυτό είναι και ο κορονοϊός που αποτρέπει τις κοντινές επαφές και αποστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X