Πανούτσι: «Το ποδόσφαιρο να πάει να γ@μ@θεί αυτή την στιγμή»

Πανούτσι: «Το ποδόσφαιρο να πάει να γ@μ@θεί αυτή την στιγμή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Μίλαν και την Ρεάλ, Κρίστιαν Πανούτσι μιλώντας για την επέλαση του ιού και το ποδοσφαιρο τόνισε.  «Όταν υπάρχει ένας ιός που σκοτώνει τόσο κόσμο, το να σκέφτεσαι πότε θα επιστρέψουν οι προπονήσεις είναι απαράδεκτο. Το ποδόσφαιρο να πάει να γαμ@@@@ αυτή την στιγμή».

Μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RadioMarca», ο 46χρονος Ιταλός πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Αλβανίας είπε για την χώρα του ότι «βιώνει ένα δράμα και δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά το πιο έξυπνο αυτή την στιγμή είναι να μένουμε σπίτι».

Ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης με την Μίλαν και την Ρεάλ μίλησε και για τον αείμνηστο πλέον πρόεδρο της Βασίλισσας, Λορένθο Σανθ, ο οποίος λύγισε από τον ιό Covid-19. «Το «αντίο» του Λορένθο Σανθ είναι πολύ σκληρό, γιατί πρόεδροι υπάρχουν πολλοί, αλλά όχι άνθρωποι όπως αυτός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X