Μιχάλης Κασάπης: Ο κορυφαίος αριστερός μπακ στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!

Μιχάλης Κασάπης: Ο κορυφαίος αριστερός μπακ στην ιστορία της ΑΕΚ, με τη δική σας ψήφο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Κασάπης αναδείχθηκε ο κορυφαίος αριστερός μπακ στην ψηφοφορία του enwsi.gr.

Μιχάλης Κασάπης. Ο ορισμός της θέσης του αριστερού μπακ. Σημείο αναφοράς, όχι απλά για την ΑΕΚ, αλλά για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τεράστιος παίκτης, ηγετική προσωπικότητα, απροσπέλαστος αμυντικά και φοβερός δημιουργικά. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως 16 ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο – και ενώ ήδη η καριέρα του είχε φθαρεί από την παράγκα και τα πρωτοπαλίκαρα της – μνημονεύεται ακόμα και αποτελεί το συγκριτικό τεστ για κάθε παίκτη που έρχεται να καλύψει τη θέση.

Ηταν επόμενος, πως ο Κασάπης θα κέρδιζε με τεράστια διαφορά τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας στην ΑΕΚ των ονείρων σας. Αυτό που δεν θα μπορούσε να περιμένει ούτε ο ίδιος, είναι πως τα ποσοστά του θα συγκρίνονταν μόνο με όσα κερδίζει ο…Κιμ στην Κορέα! Αλλά αυτός είναι ο Κασάπης. Μεγάλος παίκτης, που είναι αμφίβολο εάν θα υπάρξει όμοιος του. Πρώτος και καλύτερος, με το εκπληκτικό 86% των ψήφων.

Αναγνώριση στον Γεωργάτο και ο Βάιος

Μικρή έκπληξη, αλλά και αναγνώριση της σπουδαίας κλάσης, η παρουσία του Γρηγόρης Γεωργάτου στη 2η θέση των επιλογών σας. Ο «Γκέο» αγαπήθηκε από τον κόσμο, που εκτίμησε την προσφορά του στην ΑΕΚ στον ενάμιση χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της. Δεν το έπαιξε ΑΕΚτζής, δεν κρύφτηκε, ήταν σημαντικός σε όσα κατάφερε εκείνη η ομάδα.

Στην 3η θέση των επιλογών σας, το «λιονταράκι» από την Καρδίτσα. Ο Βάιος Καραγιάννης, εκείνος που έκανε τη διαφορά και ήταν παίκτης ειδικών αποστολών. Αψογος στο μαν του μαν, όσο μπόι του έλειπε το αναπλήρωνε με δυναμισμό και θάρρος. Με την ΑΕΚ κατέκτησε πρωταθλήματα και κύπελλα, έφτασε ως τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σημαντική υποσημείωση και σε αυτήν την ψηφοφορία. Δεν υπήρξε ούτε ένας παίκτης που να σας είναι αδιάφορος. Απαντες έλαβαν τις ψήφους σας, γεφυρώνοντας την τεράστια γκάμα επιλογών από την ίδρυση της Α’ εθνικής κατηγορίας ως και τις μέρες μας. Ιδιαίτερα σημαντικό μάλιστα, πως παρά το…τσουνάμι Κασάπης, αρκετές ψήφους έλαβαν και οι σύγχρονοι Λόπες και Χουλτ.

Δείτε την ψηφοφορία για το αριστερό μπακ

[socialpoll id=”2613929″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X