Φτιάξε την ΑΕΚ των ονείρων σου στο enwsi.gr: Επιλέξτε τον καλύτερο ηγετικό στόπερ! (poll)

Φτιάξε την ΑΕΚ των ονείρων σου στο enwsi.gr: Επιλέξτε τον καλύτερο ηγετικό στόπερ! (poll)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηλίας Ατματσίδης πήρε θέση κάτω από την εστία. Ο Βασίλης Μπορμπόκης βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μιχάλης Κασάπης ελέγχει την αριστερή πλευρά. Τώρα, ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τους παίκτες που θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στην ΑΕΚ των ονείρων μας.

Η επιλογή μόνο εύκολη δεν είναι. Βλέπετε, μπορεί η ΑΕΚ να αποτελεί παραδοσιακά μια ομάδα φουλ επιθετική, αλλά για να μπορεί να παίζει θεαματικά, χρειαζόταν και αμυντικούς ογκόλιθους. «Βράχοι» στην άμυνα της, όπως αναφέρει και ο ύμνος της Ενωσης. Τεράστια ονόματα, σπάνιες προσωπικότητες, παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας.

Μόνο εύκολη δεν είναι η επιλογή. Σε κάποιες εποχές της ιστορίας της, στις αρχές της δεκαετίας του ’60, αλλά και σε μεγάλη περίοδο των χρόνων του Μπάγεβιτς, η ΑΕΚ αγωνιζόταν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Εμείς, βάζουμε στην ονειρική ομάδα δύο και επιλέγουμε να τους χωρίσουμε σε δύο μεγάλες κατηγορίες.

Εκείνοι που ήταν ηγέτες της άμυνας. Τα λίμπερο μιας άλλης εποχής, εκείνοι που έπαιζαν περισσότερο με το μυαλό, «διάβαζαν» το παιχνίδι, έπαιζαν με ηρεμία, μπορούσαν να δημιουργήσουν παιχνίδι. Και οι άλλοι, εκείνοι που διακρίνονταν για τα αθλητικά προσόντα, είχαν το δυναμισμό και την ταχύτητα που απαιτεί η άμυνα, έμοιαζαν πιο καθαρά στόπερ.

Εν αρχή ην, οι ηγέτες. Επιλέγουμε, μέσα από μια λίστα με τεράστια ονόματα, εκείνον που θέλουμε να ηγηθεί στην ΑΕΚ των ονείρων.

[socialpoll id=”2614274″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X