Ακρίτα για Τσιόδρα: «Όταν προτρέπεις ένα λαό να μείνει σπίτι, εσύ δεν πας εκκλησία»

Με μια αιχμηρή ανάρτηση που κάνει λόγο για «λάθος μήνυμα σε λάθος ώρα» η Ελενα Ακρίτα, επικρίνει τον καθηγητή λοιμωξιολογίας και υπεύθυνο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό Σωτήρη Τσιόδρα, με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Τσιόδρας έψαλε το πρωί σε εκκλησία στα Σπάτα.

Ο κ. Τσιόδρας είναι ψάλτης και το πρωί βρέθηκε στην άδεια λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού – Εκκλησία της Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων, όπου έψαλε, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαου.

Δείτε τι έγραψε η Έλενα Ακρίτα:
«Ο Τσιόδρας ψάλλει σε ΑΔΕΙΑ εκκλησία. ΑΔΕΙΑ. Οι λειτουργίες τελούνται κανονικά χωρίς πιστούς αλλά ως ιεροψάλτης έχει κάθε δικαιωμα να παρίσταται. Ακόμα κι έτσι όμως περναει λάθος μήνυμα σε λάθος ώρα. Αν είναι θρήσκος ας προσευχηθεί σπίτι του. Κι όταν προτρέπεις ένα λαό να μείνει σπίτι του, εσύ δεν πας στην εκκλησία. Ούτε τη γεμάτη ούτε την άδεια, γνώμη μου. Όμως μην παραποιούμε τα γεγονότα. Μερικοί ψάχνουν συνωστισμούς και ουρές εκεί που δεν υπάρχουν. Εκτός αν έχουν φωτογραφίες από το εσωτερικό του ναού που το αποδεικνύουν. Αλλιώς ας αφήσουμε τα φεικ εκεί που τους αξίζει να βρίσκονται. Στο πουθενά».

Ακρίτα για Τσιόδρα: «Όταν προτρέπεις ένα λαό να μείνει σπίτι, εσύ δεν πας εκκλησία»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X