Sport: «Σπρώχνει και Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ»

Sport: «Σπρώχνει και Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα για Νεϊμάρ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το μήνυμα που έστειλε ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα πως επιθυμεί να επιστρέψει, οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως έχουν αρχίσει να αναζητούν τη φόρμουλα μέσω της οποίας θα μπορεί να γίνει αυτό.

Χθες γράφτηκε πως ήταν πρόθυμοι να δώσουν ως ανταλλάγματα στην Παρί τους Ουσμάν Ντεμπελέ και Φελίπε Κουτίνιο, αλλά η κυριακάτικη Sport το πάει ένα βήμα παραπέρα. Αναφέρει πως οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον Αντουάν Γκριεζμάν, είτε απευθείας στην Παρί, είτε σε κάποια άλλη ομάδα για να εξοικονομήσουν χρήματα ώστε να γίνει εφικτή η επιστροφή του Βραζιλιάνου.

Ο Γάλλος φορ δεν έχει καταφέρει να κάνει απόσβεση ούτε στο ελάχιστο στα 120 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι του 2019 για την αγορά του από την Ατλέτικο. Η Παρί δεν φέρεται αρνητική στον επαναπατρισμό του Γκριεζμάν, αλλά είναι άγνωστο αν αυτός θα της είναι αρκετός για να πει το «ναι» στην παραχώρηση του Νεϊμάρ ή θα προβάλει κι άλλες απαιτήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X