Το αριστερό εξτρέμ που ψάχνει ο Ιβιτς θα κάνει τη διαφορά

Προτεραιότητα ο χαφ στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στον δρόμο για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, παρά τα εμπόδια λόγω κορωνοϊού και ο Ίλια Ίβιτς έχει πιάσει δουλειά ενόψει του καλοκαιριού.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής είναι ένας άνθρωπος με κομβικό ρόλο στην ΑΕΚ. Και στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο κλαμπ τους τελευταίους μήνες έχει παίξει τον δικό του, διαφορετικό ρόλο. Το άνοιγμα των αγορών, η δυνατότητα να κοιτά η ΑΕΚ τα πάντα δίχως φόβο, κάθε επιλογή στην αγορά είναι δικά του επιτεύγματα. Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και καθοριστικό για το μέλλον, καθώς θα υπάρξουν πολλές… αλλαγές και θα «κλείσουν» εκκρεμότητες. Όπως η μεταγραφή του αριστερού εξτρέμ, την οποία ο Ίβιτς θέλει και να «τελειώσει».

Θέλει έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα είναι ενδεκαδάτος. Θα μπορεί να παίξει από αριστερά και να ανοίγει τις άμυνες. Να έχει το ένας εναντίον ενός και να δίνει ταχύτητα στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Δηλαδή μια μεταγραφή απαιτητική, που χρειάζεται χρήματα και γνώση της αγοράς.

Το προσεχές καλοκαίρι ο Ίβιτς αναμένεται να αλλάξει πολύ την εικόνα της ΑΕΚ. Και με αλλαγές που θα φέρει στο ρόστερ να την ανεβάσει επίπεδα. Άλλωστε, ο Σέρβος ξέρει πως η ομάδα χρειάζεται ανανέωση φιλοδοξιών και νέα στοιχεία που θα φέρουν φρεσκάδα. Το πρώτο δείγμα δόθηκε τον Γενάρη με κινήσεις όπως η απόκτηση αρχικά του Σιμάνσκι και δευτερευόντως αυτή του Λάτσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X