Κορωνοϊός: Συρρέουν στη Χαλκιδική Θεσσαλονικείς, ψωνίζουν, κάνουν βόλτες -Εκκληση Περιφέρειας

Κορωνοϊός: Συρρέουν στη Χαλκιδική Θεσσαλονικείς, ψωνίζουν, κάνουν βόλτες -Εκκληση Περιφέρειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως και το προηγούμενο, του κορωνοϊού, υπήρξε μετακίνηση Θεσσαλονικέων προς τη Χαλκιδική.

«Έχουμε λίγο πιο αυξημένη κίνηση αυτοκινήτων σε σχέση με χθες, σε κάθε περίπτωση όμως είναι λιγότεροι εκείνοι που ξεκίνησαν χθες και σήμερα για τη Χαλκιδική σε σχέση με αυτούς που ήρθαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος.

Ο ίδιος διευκρινίζει, μάλιστα, πως «πολλοί από αυτούς που ήρθαν πριν μια εβδομάδα, παρέμειναν στη Χαλκιδική, όπως φαίνεται και από την κίνηση που υπήρξε κατά τη διάρκεια των περασμένων ημερών στις λαϊκές αγορές και τα σούπερ μάρκετ της περιοχής».

«Η δική μας παραίνεση προς τον κόσμο, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη μη μετάδοση του κορωνοϊού, ήταν, αφού ήρθαν όσοι ήρθαν, τουλάχιστον να παραμείνουν στο σπίτι. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που βγαίνουν και έξω και δεν αναμένεται να βοηθήσει την κατάσταση ο καιρός που σήμερα είναι καταπληκτικός» προσθέτει ο κ. Γιώργος.

Απευθύνει, άλλωστε, έκκληση σε όλους να σκεφτούν τον περίγυρό τους και τους δικούς τους ανθρώπους και να αναλογιστούν ότι το σύστημα υγείας στη Χαλκιδική δεν «σηκώνει» μεγάλη επιβάρυνση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X