Φτιάξε την ΑΕΚ των ονείρων σου στο enwsi.gr: Επιλέξτε τον καλύτερο αριστερό μπακ! (poll)

Φτιάξε την ΑΕΚ των ονείρων σου στο enwsi.gr: Επιλέξτε τον καλύτερο αριστερό μπακ! (poll)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παζλ αρχίζει να σχηματίζεται. Η αρχή έγινε με τον φύλακα άγγελο της «κιτρινόμαυρης» εστίας, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον τεράστιο Ηλία Ατματσίδη. Συνεχίσαμε με το δεξί μπακ και τώρα σειρά παίρνει ο παίκτης που θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας στην ΑΕΚ των ονείρων σας.

Προφανώς και αυτή η διαδικασία έχει ξεκάθαρο φαβορί που δεν είναι άλλος από τον σπουδαίο Μιχάλη Κασάπη. Ο παίκτης που άλλαξε τα στάνταρ της θέσης, έκανε σπουδαία καριέρα στην ΑΕΚ για δέκα και πλέον χρόνια, κέρδισε πρωταθλήματα, κύπελλα, έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στη Μικτή Ευρώπης, ήταν αρχηγός και σημείο αναφοράς.

Στη λίστα θα δείτε τεράστια ονόματα της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας να παρελαύνουν από τα μάτια σας. Από τον αείμνηστο Αλέκο Σοφιανίδη μέχρι το τανκ Μπάμπη Ιντζόγλου και από τον «Τζώνη» Βαγγέλη Παραπραστανίτη ως τον Ηλία Αρμόδωρο που καινοτόμησε σε άλλες εποχές με το σκουλαρίκι που φορούσε.

Βέβαια, στη λίστα των αριστερών ακραίων δεν μπορεί να λείπει το λιονταράκι της ΑΕΚ, ο μεγάλος Βάιος Καραγιάννης. Μαζί του θα βρείτε αρκετά πρόσωπα της νεότερης εποχής, που κάλυψαν την – εξαιρετικά δύσκολη – θέση κατά την τελευταία 20ετία.

Δείτε και ψηφίστε τον εκλεκτό σας.

[socialpoll id=”2613929″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X