Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Κυριακόπουλος

Προσέχει για να μην την... πάθει με Κυριακόπουλο ο Αστέρας Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πώληση του Κώστα Τσιμίκα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Στη λίστα και ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Μπορεί η έλευση του κορωνοϊού να έχει «παγώσει» τα πάντα, όμως το όνομα του Κώστα Τσιμίκα εξακολουθεί να παραμένει στο προσκήνιο, μετά την εκπληκτική σεζόν που πραγματοποιεί ο νεαρός μπακ του Ολυμπιακού.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τσιμίκας δύσκολα θα παραμείνει στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό να περιμένει την καλύτερη δυνατή πρόταση για να τον παραχωρήσει. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν τις διεργασίες τους για τον αντικαταστάτη του. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να προχωρήσει στην απόκτηση δύο παικτών για την συγκεκριμένη θέση.

Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τσεκάρουν πολλές περιπτώσεις. Εκτός από την Ισπανία, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάνε και την γαλλική αγορά και φέρεται να έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις.

Υπάρχουν και τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και παραμένουν στο στόχαστρο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ένα από αυτά είναι του Γιώργου Κυριακόπουλου που αγωνίζεται στη Σασουόλο με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 24χρονος μπακ έχει οψιόν αγοράς τις 800.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την εξέλιξή του.

Τα σχόλια των «ερυθρολεύκων» είναι θετικά και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τσεκάρουν και τον Τσίμα Ακάς, τον Νιγηριανό αριστερό μπακ της Μπελενένσες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X