"Κουτίνιο δανεικός για 2 χρόνια στην Ίντερ, Λαουτάρο στην Μπάρτσελονα"

Η Μπάγερν... επιστρέφει τον Κουτίνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ίντερ όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φελίπε Κουτίνιο με την μορφή δανεισμού για δύο χρόνια, σε μία συμφωνία η οποία στο τέλος θα στείλει τον Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Ιταλοί.
Ένα περίεργο σενάριο αναφέρουν οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η «Tuttosport» προκειμένου ο Λαουτάρο Μαρτίνες να καταλήξει στην Μπαρτσελόνα, με την Ίντερ να παίρνει τον Φελίπε Κουτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος ο οποίος δεν… έπιασε στην Μπαρτσελόνα, αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπάγερν, με τους Γερμανούς να μην επιθυμούν να ενεργοποιήσουν τον όρο για την αγορά του αντί 120 εκ. ευρώ. Οπότε θα επιστρέψει στους Καταλανούς οι οποίοι σκέφτονται να του επεκτείνουν την συνεργασία μέχρι το 2024 και στην συνέχεια να τον δώσουν δανεικό στην Ίντερ για τα επόμενο δύο χρόνια, αντί ενός ποσού των 60 εκ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, θα κοπούν από τις απαιτήσεις των «νερατζούρι» από τους «μπλαουγκράνα» για τον Λαουτάρο Μαρτίνες και έτσι θα προχωρήσει και αυτή η μεταγραφή.

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο, η Μπαρτσελόνα θα πάρει τον Λαουτάρο Μαρτίνες και από τα 111 εκ ευρώ που είναι η ρήτρα του, θα κοπούν περίπου 60 εκ. ευρώ που θα είναι τα χρήματα που θα πρέπει να δώσει η Ίντερ για τον δανεισμό του Κουτίνιο για δύο χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X