Οι αγαπημένοι ποδοσφαιριστές του Λεμπρόν: «Όλοι οι παίκτες της Λίβερπουλ, ο Ζλάταν είναι... τρελός»

Οι αγαπημένοι ποδοσφαιριστές του Λεμπρόν: «Όλοι οι παίκτες της Λίβερπουλ, ο Ζλάταν είναι... τρελός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι γνωστός… ποδοσφαιρόφιλος και έτσι τώρα που έχει αρκετό χρόνο λόγω καραντίνας στην διάθεση του, μίλησε με ακόλουθους του στα social media για το ποιοι είναι οι αγαπημένοι του ποδοσφαιριστές. Οι απαντήσεις του… ενδιαφέρουσες.

Ο άσος των Λέικερς ρωτήθηκε για τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές στον πλανήτη και αρχικά είπε: «Όλοι οι παίκτες της Λίβερπουλ. Αλήθεια, όλοι οι παίκτες της Λίβερπουλ», προφανώς λόγω και της αγάπης του για τους «Κόκκινους» στους οποίους βέβαια είναι και μέτοχος του 2% το οποίο αγόρασε το 2011.
Στην συνέχεια ο Λεμπρόν Τζέιμς είπε: «Μπαπέ, Νειμάρ, Κριστιάνο, όλοι αυτοί είναι θρύλοι. Διασκεδάζω να τους βλέπω. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Νειμάρ, αγαπώ τον Μπαπέ» ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι: «Ο Μέσι; Θρύλος σίγουρα…».

Όπως ήταν φυσικό δέχθηκε ερώτηση και για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος αγωνίζονταν στους Λ.Α. Γκάλαξι, με τον Τζέιμς να είναι στους Λέικερς: «Ο Ζλάταν; Είναι… τρελός, ναι έχει… τρέλα αρκετή αλλά είναι σπουδαίος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X