Πρόεδρος λευκορώσικης Ομοσπονδίας: «Γιατί να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα;»

Πρόεδρος λευκορώσικης Ομοσπονδίας: «Γιατί να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα;»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη στιγμή που σχεδόν κάθε αγωνιστική δραστηριότητα έχει ανασταλεί λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού, οι Λευκορώσοι πάνε κόντρα στη λογική ξεκινώντας το πρωτάθλημα τους με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες!

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας, Βλάντιμιρ Μπαζάνοφ παρά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Και όλα αυτά ενώ έχουν καταγραφεί 51 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα.

«Για ποιο λόγο δεν πρέπει να το αρχίσουμε; Υπάρχει έκτακτη κατάσταση στη χώρα μας; Δεν υπάρχει κρίσιμη κατάσταση, οπότε αποφασίσαμε να αρχίσουμε το πρωτάθλημα εγκαίρως. Πολλά ματς στην Ευρώπη διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, όμως πάρα πολλοί οπαδού συγκεντρώνονται έξω από το στάδιο. Έτσι δεν υπάρχει νόημα να αγωνίζεσαι δίχως κόσμο», τόνισε αρχικά ο Μπαζάνοφ προσθέτοντας:

«Για όνομα του θεού. Δεν υπάρχει πανικός. Η κατάσταση στη χώρα δεν είναι τέτοια που θα πρέπει να σταματήσουμε τα πάντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X