Προπονήσεις μέσω Skype… τέλος στην ΑΕΚ

Μόλις μία ημέρα κράτησε η προπόνηση στην ΑΕΚ μέσω Skype. Ετσι χθες και σήμερα δεν έγινε αντίστοιχη προπόνηση όπως και την Τρίτη.

Και αυτό καθώς κρίθηκε ότι δεν είναι εφικτό και αποτελεσματικό να γίνεται με online τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ. Ούτε τελικά και σε γκρουπ 4-5 ατόμων. Έτσι αποφασίστηκε από τον Μάσιμο Καρέρα και τους συνεργάτες του να δοθεί ξεχωριστά στους ποδοσφαιριστές πρόγραμμα προπόνησης για να το ακολουθούν ατομικά και οι ίδιοι με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό να το πράττουν. Για να επιστρέψουν σε καλό επίπεδο όταν αρχίσει πάλι η δουλειά στα Σπάτα.

Όλα δείχνουν όμως ότι η καραντίνα των ποδοσφαιριστών θα συνεχιστεί και για την επόμενη εβδομάδα, με δεδομένο την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς ενημερώθηκαν σήμερα (19/3) ότι δεν ισχυει η προγραμματισμένη για αύριο επανέναρξη των προπονήσεων.

Όλοι βρίσκονται στην Αθήνα -Καμιά αναφορά προς το ιατρικό για το οποιοδήποτε σύμπτωμα του ιού

Έχουν ήδη πάρει όλοι πρόγραμμα από τον Τζόρτζιο Ντ Ουρμπανο και υπάρχει εκ του… μακρόθεν η παρακολούθηση ότι άπαντες το ακολουθούν προσεκτικά. Βρίσκονται όλοι κανονικά στην Αθήνα και προπονούνται μεμονωμένα.

Παράλληλα, οι Γαλανόπουλος και Τσιγκρίνσκι – με όλες τις προφυλάξεις – κάνουν κανονικά το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους, ενώ κατ’ εντολή του προπονητή υπήρξε επικοινωνία με όλους για το εάν χρειάζονται το οτιδήποτε. Και δυο-τρεις που ζήτησαν κάτι, τους παραδόθηκε σπίτι.

Επίσης, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά προς το ιατρικό τιμ της «Ένωσης» για κάποιο πρόβλημα που να αφορά σύμπτωμα του ιού. Και άλλωστε η απόφαση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι να γίνει συνολικός έλεγχος για τον ιό σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, δυο μέρες πριν την επανέναρξη των προπονήσεων και την πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα, όποτε γίνει αυτή.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X