Ιτούδης: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με ΑΕΚ για Σαντ-Ρος»

Ιτούδης, προ των πυλών
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε συνέντευξη μίλησε για το θέμα του κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε και για τις διαπραγματεύσεις της ΤΣΣΚΑ με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Σαντ-Ρος, λέγοντας πως αυτές δεν ήταν εύκολες και ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας ήταν καθοριστικός για να γίνει η μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε στο Eurodevotion

Για το πώς επηρεάζει αυτή η κατάσταση την ομάδα του;

«Είναι δύσκολες οι συνθήκες, αλλά είμαι περήφανος για τον επαγγελματισμό των παικτών μου. Είναι προσηλωμένοι και δουλεύουν σκληρά. Το δύσκολο είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα ξαναπαίξουμε. Όλοι μας κολυμπάμε σε άγνωστα νερά, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση ή τις συνέπειές της και δεν πρέπει να κάνουμε υποθέσεις. Θα πρέπει να περιμένουμε, να εκτιμήσουμε την κατάσταση, να συζητήσουμε ξανά και να δούμε πώς θα βγούμε από όλο αυτό. Σίγουρα δεν μου αρέσει η ιδέα να λήξουμε τη σεζόν και να δώσουμε τους τίτλους στους προπορευόμενους. Τι αξία θα είχε κάτι τέτοιο σε διοργανώσεις με playoffs και Final Four;».

Για την απόκτηση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος από την ΑΕΚ:

«Η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Σαντ-Ρος. Οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ δεν ήταν εύκολες και ο Αντρέι Βατούτιν ήταν καθοριστικός στο να γίνει η μεταγραφή αυτή. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει σε πολλούς ρόλους και αυτό είναι το σημαντικό για μένα. Μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις θέσεις και δουλεύουμε για να τον βάλουμε σε ρόλο δημιουργού. Είναι λίγο ασταθής στο σουτ του, αλλά θα βελτιωθεί. Και ο Κλάιμπερν όταν είχε πρωτοέρθει δεν σούταρε τόσο καλά».

Για την κατώτερη των προσδοκιών προσφορά του Κώστα Κουφού:

«Ο Κουφός είχε έρθει μετά από 11 χρόνια στο ΝΒΑ, προσαρμόστηκε στην προετοιμασία αλλά ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω. Πάντως είναι πεισματάρης, δουλεύει σκληρά και βελτιώνεται συνεχώς. Πάντως έχω 16 παίκτες και μόνο 40 λεπτά να τους μοιράσω. Και δεν αποφασίζω βάσει συμβολαίων, παρελθόντος ή ονομάτων. Κάνω αυτό που θεωρώ καλύτερο για την ομάδα και οι παίκτες το ξέρουν».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X