Φτιάξε την ΑΕΚ των ονείρων σου στο enwsi.gr: Επιλέξτε τον καλύτερο τερματοφύλακα! (poll)

Φτιάξε την ΑΕΚ των ονείρων σου στο enwsi.gr: Επιλέξτε τον καλύτερο τερματοφύλακα! (poll)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι μια ξεχωριστή ομάδα. Ενας σπάνιος οργανισμός, που στο πέρασμα των ετών στην τεράστια ιστορία των 96 ετών που κουβαλά, έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές Ενωσιτών.

Τεράστιες προσωπικότητες, μυθικοί αθλητές, χαρισματικοί παίκτες, έγιναν σημείο αναφοράς, παιδικά ινδάλματα, εκείνοι που έγραψαν την ιστορία. Τώρα, ήρθε η ώρα να σχηματίσουμε την ΑΕΚ των ονείρων (μας). Την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, επιλέγοντας από έναν παίκτη για κάθε θέση και μορφοποιώντας την ιδανική 11άδα. Kαι το enwsi.gr σας δίνει αυτή την ευκαιρία στο πλαίσιο του #menoume_spiti.

Είναι εκ προοιμίου δεδομένο, πως θα υπάρξουν αδικίες. Μύθοι άλλων εποχών, που έκαναν ποδοσφαιρικά θαύματα, αλλά δεν είχαν την τύχη να αποτυπωθούν τα επιτεύγματα τους μέσω τηλεοπτικών εικόνων.  Γι’ αυτό, επειδή πλέον είναι ελάχιστοι εκείνοι που έχουν να μεταφέρουν αναμνήσεις και εικόνες, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία θέτοντας προς ψηφοφορία παίκτες που αγωνίστηκαν με την ΑΕΚ από την ίδρυση της Α’ Εθνικής μέχρι και σήμερα.  Για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τη λίστα, θέσαμε όριο στις συμμετοχές που φτάνουν στις 60, ώστε να συμπληρωθεί μια 15άδα που αποτελεί την αφρόκρεμα.

Ετσι και αλλιώς, η επιλογή είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πως μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε κολοσσούς με τα «κιτρινόμαυρα»; Πως μπορείς να αποκλείσεις κάποιον; Δύσκολο, αλλά θα το επιχειρήσουμε. Αλλά να ξέρετε, η διαδικασία είναι πάντα η ίδια. Σε κάθε ανάποδο αποτέλεσμα, πάντα άρχιζε το ανάθεμα στους παρόντες και οι αναφορές στο ένδοξο παρελθόν. Αλλά το σημαντικό είναι πως ακόμα και σήμερα, υπάρχουν παίκτες που αποτελούν σημεία αναφοράς μιας ολόκληρης εποχής.

Η αρχή δεν θα μπορούσε να γίνει παρά από τη θέση του τερματοφύλακα. Ασύλληπτες μορφές της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, έγιναν οι φύλακες άγγελοι της ΑΕΚ και απέκτησαν μυθική διάσταση στο πέρασμα των ετών. Η επιλογή θα είναι δύσκολη, αλλά περνά στα χέρια σας.

Ψηφίστε τον καλύτερο τερματοφύλακα στην ιστορία της ΑΕΚ

[socialpoll id=”2613330″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X