Ραϊόλα: «Φέτος θέλω να πάω έναν παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ραϊόλα: «Φέτος θέλω να πάω έναν παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται ίσως για μία από τις πιο αντιπαθητικές φιγούρες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά είναι ταυτόχρονα κι ένας από τους κορυφαίους μάνατζερ που κυκλοφορούν.

Ο λόγος για τον Μίνο Ραϊόλα που εν όψει καλοκαιριού ετοιμάζεται να πιάσει… δουλειά και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησε δηλώσεις στη «MARCA», δηλώνοντας ότι στόχος του για φέτος είναι να πάει έναν παίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Οι σχέσεις μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ καλές. Έχω ήδη έναν ποδοσφαιριστή εκεί, τον Αρεολά, αλλά πρόκειται για δανεισμό. Θέλω να κάνω μία κανονική μεταγραφή και θα το προσπαθήσω αυτό το καλοκαίρι», είπε μεγαλοατζέντης, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Πολ Πογκμπά.

«Ο Πολ περνά μια δύσκολη περίοδο, αλλά ας το κάνουμε ξεκάθαρο, γιατί στην Αγγλία είναι πολύ ευαίσθητοι. Ο Πογκμπά συγκεντρώνεται να κάνει ένα καλό τελείωμα στη σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε ο Ιταλός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X