Εικόνα-σοκ στην Ιταλία: Στρατιωτικό κομβόι μεταφέρει πτώματα από το Μπέργκαμο

Εικόνα-σοκ στην Ιταλία: Στρατιωτικό κομβόι μεταφέρει πτώματα από το Μπέργκαμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από μια φωτογραφία με κομβόι στρατού της Ιταλίας που δημοσίευσε τη νύχτα η La Repubblica.

Η ιταλική εφημερίδα ανήρτησε μία φωτογραφία με στρατιωτικά οχήματα στην πόλη του Μπέργκαμο, τα οποία έχουν μέσα θύματα του κορωνοϊού. Οπως αναφέρει στη δημοσίευσή της η εφημερίδα, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο νεκροταφείο της πόλης και με τόσους μαζεμένους θανάτους δεν μπορούσε το νεκροταφείο να διαχειριστεί τον αριθμό τους.

Έτσι, ο στρατός πήρε τα φέρετρα με τα θύματα και τα μετέφερε, μέσα από την πόλη του Μπέργκαμο, σε άλλες περιοχές της χώρας όπου τα πτώματα θα αποτεφρωθούν. Περίπου 30 οχήματα με 70 φέρετρα πέρασαν από το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα κατευθύνονταν σε διάφορα σημεία της Ιταλίας, προκειμένου να γίνει η αποτέφρωση.

Η Ιταλία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από τον κορωνοϊό. Ηδη μετράει 2.978 θύματα και είναι θέμα ωρών, με τους ρυθμούς που έχει η θνησιμότητα, να ξεπεράσει τον αριθμό των θυμάτων στην Κίνα (3.237), όπου και ξεκίνησε η επιδημία του κορωνοϊού. Μάλιστα, τα νοσοκομεία πλέον δεν μπορούν να βοηθήσουν όσους νοσούν, καθώς ειδικά στην επαρχία της Λομβαρδίας η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με τον περιφερειάρχη να ζητά από τους νοσούντες να μείνουν κι αυτοί στα σπίτια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X