Άνταμ Σίλβερ: "Η σεζόν στο ΝΒΑ δεν έχει χαθεί!"

Άνταμ Σίλβερ: "Η σεζόν στο ΝΒΑ δεν έχει χαθεί!"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, εξέφρασε την αισιοδοξία πως η σεζόν θα ολοκληρωθεί, έστω κι αν χρειαστεί να γίνουν αναπροσαρμογές.

«Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος και θέλω να πιστεύω πως θα σώσουμε τουλάχιστον ένα κομμάτι της σεζόν. Έχουμε συζητήσει ακόμη και για τουρνουά πρόκρισης στα playoffs, ενώ υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με το φορμάτ», τόνισε.

«Εξετάζουμε τρεις περιπτώσεις για επανέναρξη της δράσης: Η πρώτη είναι το πότε θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε κανονικά, με γεμάτα γήπεδα. Η δεύτερη να αρχίσουμε χωρίς κόσμο, αν μπορούσαμε να εξετάσουμε κάποιες ομάδες και τηρείτο ένα πρωτόκολο από επιστήμονες και γιατρούς, ώστε να είναι ασφαλές να παίξουμε. Η τρίτη αφορά στην επίδραση του ΝΒΑ στον ψυχισμό του κόσμου. Εξετάζουμε αν θα μπορούσε ένα γκρουπ παικτών, που θα είναι υγιείς, να παίξουν για να συγκεντρώσουμε χρήματα και να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο που είναι σπίτι και θέλει κάτι να ξεχαστεί», πρόσθεσε.

Ο Άνταμ Σίλβερ είπε και το εξής πολύ ενδιαφέρον: «Το 99% των θεατών του ΝΒΑ δεν έχουν σχεδόν ποτέ φυσική παρουσία στο γήπεδο και μας βλέπουν από κάποια άλλη πλατφόρμα. Ίσως αυτοί με τη βοήθεια της τεχνολογίας να μπορούν να αλληλεπιδρούν με το θέαμα και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο με κάποιον τρόπο, έστω και από μακριά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X