UEFA: «Αν δεν τελειώσουν οι σεζόν, δεν μπορούμε να επιβάλλουμε πρωταθλητές»

UEFA: Κανένα θέμα προσωρινής διοικούσας επιτροπής!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν επανέλαβε ότι σε περίπτωση που διακοπούν τα εγχώρια πρωταθλήματα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν μπορεί να επιβάλλει τους πρωταθλητές.

Ξεκάθαρη θέση στις φήμες που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά για την βούληση της ΟΥΕΦΑ να στέψει πρωταθλήτριες τις ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία στα πρωταθλήματα των χωρών τους πήρε ο πρόεδρος Αλεξάντερ Τσέφεριν: «Είδα και άκουσα ξανά κάποια fake news ότι τάχα η ΟΥΕΦΑ θα συμβουλεύσει τις λίγκες να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα τους άμεσα και να στέψουν πρωταθλήτριες τις ομάδες που προπορεύονται αυτή τη στιγμή στην βαθμολογία. Ο στόχος μας είναι να ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα και δεν θα υποδεικνύαμε κάτι τέτοιο (δηλαδή οι ομάδες που προπορεύονται να στεφθούν πρωταθλήτριες) σε καμία ομοσπονδία και σε καμία λίγκα. Η ΟΥΕΦΑ δεν μπορεί να αποφασίσει ποια ομάδα θα κατακτήσει το εγχώριο πρωτάθλημα. Εκπροσωπεί τις ευρωπαϊκές λίγκες, δεν τις διατάζει».

Με άλλα λόγια, ο Πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση που κάποια χώρα δεν καταφέρει να ολοκληρώσει μέσα στα χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί (30/6) το εγχώριο πρωτάθλημα της, τότε θα πρέπει η ίδια η εγχώρια ομοσπονδία σε συνεργασία με την λίγκα να αποφασίσει ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια και με ποια κριτήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X