Με τον Μελισσανίδη τα πράγματα είναι... απλά!

Με τον Μελισσανίδη τα πράγματα είναι... απλά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφορμή για τις παρακάτω λέξεις αποτέλεσε η συνέντευξη του Δημήτρη Ανδριόπουλου στο SDNA και στον Βασίλη Βέργη. Ο project manager της «Αγιά Σοφιάς» μπορεί να μην έβγαλε κάποια είδηση, ωστόσο επιβεβαίωσε στο απόλυτο τα ρεπορτάζ γύρω από το γήπεδο τα οποία έχετε διαβάσει μέσα από το Enwsi.gr. Τόσο για το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο, όσο και για την υπογειοποίηση. Πάντα πλέον με τον αστερίσκο που ενδέχεται να προκύψει λόγω του κορονοϊού.

Υπάρχει κόσμος που δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για την υπόθεση του γηπέδου. Καταστάσεις που προκάλεσαν τρομερές καθυστερήσεις και δεν γράφτηκαν ποτέ για να μην προκληθούν νέα προβλήματα. Υπήρξαν «τρικλοποδιές» από δήθεν ΑΕΚτζήδες, σκόπιμες καθυστερήσεις από στελέχη της προηγούμενης Κυβέρνησης, ατελείωτες δικαστικές μάχες και φυσικά ένας πρώην Δήμαρχος γεμάτος κόμπλεξ, που εξυπηρετούσε συμφέροντα.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Και πλέον όποιος οπαδός της ΑΕΚ περνάει από τη Νέα Φιλαδέλφεια χαμογελά. Και ο μοναδικός λόγος που το κάνει αυτό, έχει ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Μελισσανίδης!

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος είπε πολλά που όλοι οι φίλοι του «Δικεφάλου» θα πρέπει να τα βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους. Για να συνειδητοποιήσουν πως καλή είναι η γκρίνια και η μίρλα, αλλά ας αναλογιστούν και λίγο που ήταν η ομάδα και πως έφτασε εδώ που έφτασε.

Δύο παράγραφοι όλο ουσία

1). «Ο οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα τα είχε παρατήσει! Σε κάποιο σημείο… Πριν ξεκινήσει το έργο, με άδεια, χωρίς άδεια, στα μπετά, στις εκσκαφές… Υπήρχαν παραπάνω από χίλιες αιτίες και λόγοι για να το παρατήσει κάποιος στη μέση… Τα εμπόδια, που μπήκαν, για το γήπεδο της ΑΕΚ ξεπέρασαν όλα τα όρια. Δεν ήταν μόνο οι προσφυγές, αλλά και οι νάρκες που έμπαιναν σε κάθε διαδικασία…».

2). «Το έργο θα στοιχίσει κοντά στα 65 εκατ. ευρώ, όσο είναι ο προϋπολογισμός του από τον οποίο δεν έχουμε ξεφύγει. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου αυτό το γήπεδο θα στοίχιζε 85-120 εκατ. ευρώ. Ο κύριος λόγος που στοιχίζει λιγότερο, αλλά με εξαιρετική ποιότητα, είναι η ιδιοσυγκρασία του Δημήτρη Μελισσανίδη και το ταμπεραμέντο του να επιδιώκει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος…».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το θέμα δεν είναι αν θα κοστίσει 1, 2, 5 εκατ. ευρώ παραπάνω το γήπεδο. Είναι το νοικοκυριό και η παρακαταθήκη που θα αφήσει. Με τον Μελισσανίδη η ΑΕΚ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ξοδέψει 40 εκατ. ευρώ σε μία χρονιά, ή 120 σε τρία χρόνια για να πάρει ένα πρωτάθλημα! Κανένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν «κοστίζει» τόσο. Η ΑΕΚ πέρασε πολλά, καταστράφηκε από ανάλογες πρακτικές και δεν πρόκειται να την βάλει ο Μελισσανίδης σε ένα τέτοιο εφιάλτη.

Πάρτε για παράδειγμα τον ΠΑΟΚ. Ποια είναι η παρακαταθήκη του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα της Τούμπας; Πήρε ένα πρωτάθλημα «έσβησε» μεν τη δίψα των άτιτλων ετών, αλλά ούτε γήπεδο, ούτε επόμενη μέρα, ούτε νοικοκυριό. Ομάδα δίχως αύριο, προβλήματα με το FFP, περιορισμένα έσοδα και αδιέξοδο.

Υπόθεση εργασίας

Ας προχωρήσουμε σε ένα υποθετικό σενάριο. Πως του τη βιδώνει κάποια στιγμή και αποχωρεί όπως έκανε και από την προηγούμενη ομάδα του. Πάει στη… Βραζιλία για νέες επενδύσεις ρε παιδί μου. Πόσο πιστεύετε ότι θα αντέξει ο ΠΑΟΚ. Μία εβδομάδα το πολύ. Η λαίλαπα θα είναι άνευ προηγουμένου.

Αν υποθέσουμε πάλι ότι φεύγει ο Μελισσανίδης από την ΑΕΚ! Θεωρείτε ότι θα γίνει το ίδιο; Φυσικά και όχι. Διότι η ΑΕΚ είναι ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ. Θα χάσει βεβαίως έναν παράγοντα με τα χαρακτηριστικά και την πυγμή του «Τίγρη». Αλλά δε θα πάει στα βράχια όπως ο ΠΑΟΚ, αν αποχωρήσει ο… σύζυγος και μπαμπάς των πραγματικών ιδιοκτητών της ομάδας της Τούμπας.

Θέλετε να πάμε και στον Ολυμπιακό; Έχετε ιδέα πόσα ανοιχτά μέτωπα έχουν εκεί; Εκεί να δείτε γέλια. Γιατί μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και άλλες τρύπες με το θέμα του γηπέδου και όχι μόνο…

Κλείνοντας ας επιστρέψουμε στο θέμα της Υπογειοποίησης ο κ. Ανδριόπουλος επιβεβαίωσε το προ καιρού ρεπορτάζ μας πως μπορεί να υλοποιηθεί μέσα σε διάστημα 10-12 μηνών, αν όλα εξελιχθούν ομαλά και δεν προκύψουν άλλα πράγματα στην πορεία.

Όλα δείχνουν ότι τη σεζόν 2021-2022 η ΑΕΚ θα επιστρέψει «σπίτι» της. Στα «ιερά χώματα» της Νέας Φιλαδέλφειας. Και όταν με το καλό θα ανοίξουν οι θύρες της «Αγιά Σοφιάς» θα καταλάβετε ότι ο ΝΑΟΣ μας θα αξίζει όσο όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου!

ΥΓ: Έχει μεγάλη πλάκα όταν κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Ειδικά στο θέμα των εκλογών για την ΕΠΟ. Τριάντα ΕΠΣ λένε ότι έχουν στη Θεσσαλονίκη και πιστεύουν ότι έχουν το πάνω χέρι. Τελικά θα γελάσουμε πολύ με αυτούς και πάλι. Αλήθεια, γιατί οι τύποι πέριξ της Τούμπας λένε άλλα όταν μιλάνε με Αθήνα και άλλα όταν γράφουν στα… έντυπά τους; Γιατί έχουν επιλέξει να μοιράζουν και πάλι σανό; Δεν πειράζει παιδιά… Καλοκαίρι κοντή γιορτή. Απλά φροντίστε να μην αρχίστε πάλι τα παραμύθια για «συμμαχίες» με τον Ολυμπιακό. Ξεφτιλιστήκατε ήδη δύο φορές. Στην τρίτη θα καείτε! Και για να μην το κουράζουμε. Η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης δεν χρειάζονται καμία συμμαχία. Θα βγούνε μπροστά. Η πλάκα είναι το ποιος από εσάς ή τους άλλους θα αποφασίσει να ακολουθήσει. Βγάλτε τα ματάκια σας μόνοι σας!

ΥΓ 2: Πέρασε σχεδόν μία εβδομάδα από τη μέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέσυρε το ενδιαφέρον του για την εξαγορά της Nova. Και όμως, ο οργανισμός της ομάδας της Τούμπας που είχε εξαπολύσει επίθεση στην ΑΕΚ και στον Δημήτρη Μελισσανίδη γιατί πορεύονται με λεφτά του… Μαρινάκη, αγνοείται. Ρε άνοιξε η γη και τους κατάπιε όλους! Όλα αυτά τα αγόρια που με στόμφο κουνούσαν το δάχτυλο στην ΑΕΚ κάνουν γαργάρες. Σαν αυτές που έκαναν όταν ακυρώθηκε το γκολ του Βαρέλα με VAR! Δεν πειράζει όμως… Συνεχίστε με τα τάληρα και η ΑΕΚ θα τον βρει το δρόμο της.

ΥΓ 3: Να προσέχετε όλοι και να μείνετε σπίτι! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει κόσμος που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Η κατάσταση με τον κορονοϊό, δεν είναι απλά σοβαρή. Όση άγνοια κινδύνου και αν έχουν οι πιτσιρικάδες, οι γονείς οφείλουν να τους βάλουν μυαλό. Να τους μαζέψουν τα γκέμια. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο. Και ναι, οι έφηβοι και οι μικροί έχουν άγνοια κινδύνου. Όλοι αυτοί οι ενήλικες όμως που σουλατσάρουν δεξιά και αριστερά είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Και να γουστάρω πολύ να τους κόψουν τσουχτερά πρόστιμα μήπως και βάλουν μυαλό. Γιατί μόνο όταν πονέσει η τσέπη θα καταλάβουν!

ΥΓ 4: Πριν από λίγες μέρες πήρα το συλλεκτικό λεύκωμα της Super League για τα 60 χρόνια της. Είναι πραγματικά εξαιρετική η δουλειά που έχουν κάνει οι συντελεστές της έκδοσης. Και είναι και πολλά τα κιτρινόμαυρα στοιχεία τα οποία ξεχωρίζουν! Από την πρώτη μέχρι την τελευταία του σελίδα. Θα ήταν ιδανικό αν μπορούσατε να το αποκτήσετε. Το κόστος δεν είναι μεγάλο και αξίζει πραγματικά να το έχετε στη βιβλιοθήκη σας.

ΥΓ 5: Για το τέλος άφησα κάτι προσωπικό. Η μάχη με τον καρκίνο, ήταν και είναι άνιση. Μακάρι κάποια στιγμή να τον κερδίσουμε και αυτόν. Γιατί χάνουμε πρόωρα, άδικα και βίαια από δίπλα μας, ανθρώπους που αγαπάμε και που μεγαλώσαμε μαζί! Καλό σου ταξίδι Ειρήνη μου! Θα ξεκουραστείς τώρα. Κοίτα να μας προσέχεις από ψηλά! Εμείς δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X