Ποντένσε: «Δεν υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί για τον κορωνοϊό στην Αγγλία -Τα πράγματα είναι σχεδόν φυσιολογικά»

Ποντένσε: «Δεν υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί για τον κορωνοϊό στην Αγγλία -Τα πράγματα είναι σχεδόν φυσιολογικά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την έως τώρα εμπειρία του στην Αγγλία την περίοδο της πανδημίας αλλά και το τι κάνει ο ίδιος για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση για όταν ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δράση, μίλησε ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς, Ντάνιελ Ποντένσε.

Αναλυτικά, όσα επεσήμανε:

Για τη ζωή στην Αγγλία με τον κορονοϊό: «Υπό μία έννοια τα πράγματα είναι σχεδόν φυσιολογικά. Οι άνθρωποι παίρνουν άλλα μέτρα από αυτά στην Πορτογαλία. Για παράδειγμα οι δραστηριότητες συνεχίζονται χωρίς μεγάλους περιορισμούς. Δεν είναι ότι εμείς ως παίκτες δεν προσέχουμε αλλά οι περιορισμοί δεν είναι μεγάλοι».

Για το ποδόσφαιρο: «Παραμένει μία μεγάλη αβεβαιότητα. Για το τι θα γίνει με τις ομάδες και το πρωτάθλημα. Εμείς ως Γουλβς έχουμε ήδη λάβει μέτρα. Εγώ συνεχίζω να προπονούμαι. Κάνω ατομικές προπονήσεις στο σπίτι και όταν βγαίνω είναι μόνο για τα βασικά. Η ομάδα επίσης μας έχει προμηθεύσει ένα βαλιτσάκι με μάσκες, θερμόμετρα, ειδικά γάντια και ότι άλλο χρειάζεται. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους μας και πρέπει να την διαχειριστούμε ανάλογα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X