Θετικός στον κορωνοϊό και o «Τόρμουντ» από το «Game of Thrones»

Θετικός στον κορωνοϊό και o «Τόρμουντ» από το «Game of Thrones»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Τομ Χανκς και τον Ίντρις Έλμπα που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό, ένας ακόμη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Game of Thrones» και έχει εκατομμύρια θαυμαστές έκανε την δική του ανάρτηση στα social media, δηλώνοντας ότι αποτελεί και ο ίδιος κρούσμα.

Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Χίβγιου, που είχε υποδυθεί τον κοκκινομάλλη πολεμιστή «Τόρμουντ» στην σειρά του HBO για αρκετές σεζόν. Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με τη σύντροφό του, ο νορβηγός ηθοποιός ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό διαβεβαιώνοντας πως είναι καλά στην υγεία του.

«Χαιρετισμούς από τη Νορβηγία! Λυπάμαι που το λέω αλλά σήμερα οι εξετάσεις μου έδειξαν πως είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Η οικογένειά μου κι εγώ θα μείνουμε σε καραντίνα στο σπίτι όσο χρειαστεί. Είμαστε καλά, μόνο εγώ έχω συμπτώματα κρυολογήματος. Υπάρχουν άνθρωποι με μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας από τον ιό, οπότε συνιστώ σε όλους να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πλένουμε τα χέρια, κρατάμε απόσταση 1,5 μέτρο από τους υπόλοιπους και πάμε σε καραντίνα. Κάντε ό,τι μπορείτε για να εμποδίσετε τη διασπορά του ιού. Μαζί μπορούμε να τον πολεμήσουμε και να αποτρέψουμε μία πιθανή κρίση στα νοσοκομεία. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον να κρατάτε αποστάσεις και να μείνετε υγιείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X