Προπόνηση μέσω... Skype στην ΑΕΚ -Υπό τις οδηγίες του Ντ'Ουρμπάνο

Οι προπονήσεις στα Σπάτα έχουν διακοπεί ως μέτρο πρόληψης για τον κορωνοϊό, αλλά σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά!

Συγκεκριμένα, έπειτα από υπόδειξη του Ιλια Ίβιτς, δεν επιτρέπεται σε κανένα ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει για το εξωτερικό (και εκτός Αθήνας) με την κατάσταση να είναι επικίνδυνη. Για αυτό είχε θεσπιστεί προσκλητήριο στα Σπάτα κάθε μέρα στις 12:00 για υπογραφές. Σήμερα, όμως δεν έγινε ακολουθήθηκε η συγκεκριμένη τακτική.

Αυτό όμως που έγινε ήταν κανονική προπόνηση μέσω… Skype! Σε ειδική πλατφόρμα που οργάνωσε ο γυμναστής της ΑΕΚ Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο με πρόγραμμα που κατέβασαν όλοι οι παίκτες στα κινητά τους, οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν για 30-40 λεπτά από τα σπίτια τους. Ο Ιταλός γυμναστής έδινε τα παραγγέλματά του και εκείνοι ακολουθούσαν. Μάλιστα συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ.

Το ίδιο… σύστημα θα ακολουθείται κάθε μέρα μέχρι νεωτέρας ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης με τον κορωνοϊό.  Αυτό θα βοηθήσει στο να έχουν άπαντες την ελάχιστη δυνατή γυμναστική, να μένουν σε επαφή με συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο, αλλά και να μένουν σε φόρμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X