Συγκλονιστικός Μιχαΐλοβιτς: «Πέρασα δύο πολέμους, καρκίνο, μετά θα είναι όλα όμορφα»

Συγκλονιστικός Μιχαΐλοβιτς: «Πέρασα δύο πολέμους, καρκίνο, μετά θα είναι όλα όμορφα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To πιο δυνατό, το πιο αισιόδοξο μήνυμα για να μείνουμε στο σπίτι, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, έστειλε ο Σϊνισα Μιχαΐλοβιτς
Έζησε δύο πολέμους στην πατρίδα του και δίνει μάχη με τη λευχαιμία. Και νιώθει υπέροχα που τώρα έχει την ευκαιρία να μείνει στο σπίτι του ο προπονητής της Μπολόνια, ο οποίος μίλησε για την κρίση που υπάρχει τόσο στην Ιταλία όσο και σε πολλές άλλες χώρες εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Μετά; Όλα θα είναι όμορφα. Κανονικότητα, θα αγκαλιαζόμαστε και θα πηγαίνουμε στα γήπεδα» και συμπλήρωσε προτρέποντας τον κόσμο να μείνει σπίτι:

«Καταλαβαίνω ότι για αυτούς που δεν έχουν συνηθίσει μπορεί να είναι θυσία το να μείνουν σπίτι, αλλά για μένα τα μέτρα αυτά είναι περίπατος. Πέρασα μήνες κλεισμένος σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου 3Χ3, καλωδιωμένος με τον ορό, δίχως να μου επιτρέπεται να ανοίξω ούτε το παράθυρο. Πέρασα δύο πολέμους, καρκίνο, πιστεύεις ότι είναι πρόβλημα να είσαι με την οικογένειά σου, στο σπίτι σου και να βγαίνεις στο μπαλκόνι για τσιγάρο; Για μένα είναι υπέροχο» ήταν τα λόγια του Μιχαΐλοβιτς στην «Gazzetta dello Sport».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X