Μπέγκοβιτς: «Οι δρόμοι είναι έρημοι, μοιάζει σαν ταινία... τρόμου!»

Μπέγκοβιτς: «Οι δρόμοι είναι έρημοι, μοιάζει σαν ταινία... τρόμου!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας της Μίλαν, Ασμίρ Μπέγκοβιτς περιγράφει σαν ταινία τρόμου την κατάσταση που επικρατεί, λόγω του κοροναϊού. «Είναι ένα συνολικό μπλοκ. Οι δρόμοι είναι έρημοι. Τα μόνα που ανοίγουν είναι τα σούπερ μάρκετ. Μπορείς να πάρεις φαγητό και στη συνέχεια να πας κατ ‘ευθείαν στο σπίτι. Είναι τρελό», περιγράφει ο πορτιέρε που αγωνίζεται δανεικός από την Μπόρνμουθ.

«Είναι μια μεγάλη πόλη, μένω στην πόλη και νομίζεις ότι είσαι σε ταινία. Οι άνθρωποι λένε ότι είναι σαν μια σκηνή από ταινία και είναι πραγματικά. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο πριν. Δεν είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πόσο άσχημα είναι εδώ. Η Ιταλία έχει χτυπηθεί πολύ σκληρά.

Τώρα βλέπεις ότι οι άλλοι σύλλογοι, οι άλλοι παίκτες το καταλαβαίνουν και νιώθεις ότι είναι ένας εφιάλτης και το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι ότι όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό όσο το δυνατόν συντομότερα», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X