Ενωμένες ομοσπονδίες και πρωταθλήματα θα ζητήσουν αναβολή του Euro 2020

«Η UEFA ανακοινώνει την αναβολή του ΕURO»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενωμένες πρόκειται να εμφανιστούν αύριο ομοσπονδίες και ευρωπαϊκές λίγκες στην τηλεδιάσκεψη με την UEFA για την τύχη του Euro, που είναι προγραμματισμένο για το προσεχές καλοκαίρι. Αναμένεται, λοιπόν, να ζητήσουν την μετάθεση της διοργάνωσης για τον Δεκέμβριο του 2020 ή τον Ιούνιο του 2021, όπως αναφέρει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

«Όλοι ή σχεδόν όλοι ενάντια στο Euro 2020. Χθες, ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας (Γκαμπριέλε) Γκραβίνα, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό οι λίγκες, οι ομοσπονδίες, οι σύλλογοι και οι φορείς να εμφανιστούν συμπαγείς στην αυριανή τηλεδιάσκεψη με την UEFA και να προτείνουν μετάθεση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τον Ιούνιο του 2021 ή στο τέλος του 2020, σενάριο που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες» αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας πως έτσι θα υπάρξει χρόνος για την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X