Συμβολική κίνηση Ίλισιτς: χάρισε σε νοσοκομείο τη μπάλα των τεσσάρων γκολ

Συμβολική κίνηση Ίλισιτς: χάρισε σε νοσοκομείο τη μπάλα των τεσσάρων γκολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία συμβολική κίνηση ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης στο ιατρικό προσωπικό και στους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Μπέργκαμο, προχώρησε ο Γιόσιπ Ιλιτσιτς. Ο Σλοβένος άσος της Αταλάντα, δώρισε στο νοσοκομείο της πόλης «Papa Giovanni XXIII» την μπάλα με την οποία σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της ιταλικής ομάδας στον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Βαλένθια με 4-3 για το Champions League.

«Είμαστε μαζί σας, στο πλευρό σας, για να νικήσουμε τον πιο σημαντικό αγώνα», δήλωσε με νόημα ο έμπειρος άσος, απεθυνόμενος στους ιατρούς και τους νοσηλευτές, που δίνουν καθημερινή μάχη για να θεραπεύσουν τους ασθενείς που πάσχουν από κορωνοϊό.

Η επαρχία του Μπέργκαμο έχει πληγεί σφόδρα από τον κορωνοϊό και ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, κάλεσε άπαντες να ενισχύσουν με δωρεές το νοσοκομείο της πόλης.

Θυμίζεται πως ο αρχηγός της Νάπολι, Λορέντσο Ινσίνιε, δώρισε 100.000 ευρώ σε ένα νοσοκομείο της Νάπολης και ο αμυντικός της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι 120.000 ευρώ σε νοσοκομείο του Τορίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X