Τέταρτος νεκρός στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό!

Τέταρτος νεκρός στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα έφτασαν τους τέσσερις, καθώς όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ έχασε τη ζωή του ένας από τους ασθενείς που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο. Ο άτυχος άνδρας ήταν 53 χρονών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν από την Κοζάνη κι εργαζόταν στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έφυγαν από τη ζωή άλλοι δύο ασθενείς, ένας 67χρονος, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου και από τότε νοσηλευόταν διασωληνομένος στην ειδική μονάδα απομόνωσης και ένας 90χρονος ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό την Τετάρτη 11 Μαρτίου και είχε εισαχθεί με πνευμονία στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Τα κρούσματα από τον κορωνοϊό συνεχώς αυξάνονται. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Σάββατο είχαμε συνολικά 228 κρούσματα από 190 την Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X