Πρόταση για την εξαγορά της Forthnet από την Duet!

Στα «χέρια» του Μαρινάκη η Forthnet - Ιδιοκτησία της Alter Ego η NOVA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος υποψήφιος αγοραστής εμφανίσθηκε για την Forthnet και τη θυγατρική της NOVA, μετά την απόσυρση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η εταιρεία Duet υπέβαλε πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εισηγμένης εταιρεία τηλεπικοινωνιών, το οποίο κατέχουν οι πιστώτριες τράπεζες.

Τη σχετική πληροφορία που υπήρχε από χθες, επιβεβαίωσε σήμερα η Forthnet με ανακοίνωση της, όπου αναφέρει:.

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η «Forthnet»  ενημερώνει ότι σήμερα, 13.3.2020, γνωστοποιήθηκε σε αυτή πρόταση από την εταιρεία Duet Private Equity Limited, με έδρα το Λονδίνο προς τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής (εφεξής οι «Τράπεζες») αναφορικά με τα ανοίγματά τους (exposures) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Fοrthnet Media A.E.

Η Πρόταση αφορά στην απόκτηση ομολογιακών δανείων, μετατρέψιμων ομολογιών και μετοχών.

Η Πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις Τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της Εταιρείας στη διαδικασία αυτή.

Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την Πρόταση, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις Τράπεζες», κατέληξε η Forthnet.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X