Κυριάκος: «Δεν είμαι μεγάλος φαν των τίτλων»

Ο άνθρωπος... νταμπλ (Κυριάκος-Κυριάκος) μίλησε, αλλά κανείς δεν τον... άκουσε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Υπεύθυνος σε θέματα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να θέσουν τα ερωτήματα τους αναφορικά με τα θέματα που… τρέχουν στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Για τη θέση του στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:

«Δεν είμαι μεγάλος φαν των τίτλων. Ούτε στην προηγούμενη θητεία αν με ρωτούσες ήξερα να σου πω. Στην επόμενη ΓΣ θα μπω στο ΔΣ. Αρμοδιότητες στην επικοινωνία που είναι ο τομέας εξειδίκευσής μου. Κυρίως στην στρατηγική και όχι στην διαχείριση της καθημερινότητας, εκεί που κάνουν πολύ καλή δουλειά ο Λευτέρης κι ο Αρωνιάδης. Ένας από τους λόγους που γύρισα με χαρά, είναι γιατί θα μπορέσω να απελευθερώσω λίγο τον αδερφικό μου φίλο Μάκη Γκαγκάτση σε θέματα καθημερινότητας. Λίγοι ξέρουν τι κουβαλάει στους ώμους του ο Μάκης».

Για το αν ο Ολυμπιακός δείχνει δύναμη με όσα γίνονται τελευταία:

«Μην τους κάνετε τη χάρη να τους θεωρείτε πιο δυνατούς απ´όσο πραγματικά είναι!».

Για το αν διέρρευσαν έγγραφα από τον ΠΑΟΚ και χρησιμοποιήθηκαν στην καταγγελία του Ολυμπιακού:

«Οχι, δεν προκύπτει από πουθενά. Λεπτομέρειες μετά το τέλος της υπόθεσης».

Για το αν ο Σαββίδης έχει σιωπήσει τελευταία:

«Ο ΠΑΟΚ είχε φωνή. Και ο Λευτέρης δίνει μεγάλο αγώνα σε δύσκολες συνθήκες, τώρα θα έχει απλά έναν ακόμη συμπαραστάτη. Ο μεγαλομέτοχος είναι επίσης συνεχώς δίπλα στην ομάδα, δεν είναι συνηθισμένο οι ιδιοκτήτες να μιλούν, αλλά να πράττουν. Αλλιώς τι δουλειά θα κάναμε εμείς!»

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος με το FFP:

«Το FFP ισχύει διαρκώς. Ο εξορθολογισμός των δαπανών σε σχέση με τα έσοδα είναι μια μόνιμη ανάγκη. Αυτό δε σημαίνει μείωση του μπάτζετ απαραίτητα, αλλά και αύξηση των εσόδων».

Για τον Λουτσέσκου και τη φετινή ομάδα:

«Καταρχάς ο Ραζβάν έκανε λάθος που έφυγε τόσο ξαφνικά λίγο πριν την προετοιμασία. Με ψυχρό μυαλό νομίζω το αναγνωρίζει και ο ίδιος. Ο βασικός λόγος όμως ήταν η κόπωση και το άγχος για το πως θα μπορέσει να φτάσει και φέτος τον πήχη που ο ίδιος δημιούργησε. Δε σου κρύβω ότι είχα παρόμοιες σκέψεις. Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά ανύπαρκτα. Καμιά διαφωνία στον σχεδιασμό δεν ήταν ικανή να χαλάσει την τόσο στενή σχέση του Λουτσέσκου με τον Σαββίδη. Και με τη φετινή ομάδα δεν πρέπει να είμαστε άδικοι. Μετά από μια τέλεια χρονιά, που θες δε θες σε «ξεφουσκώνει», δεν είναι εύκολο να κάνεις τόσο συνεπή πρωταθλητισμό με νέο προπονητή. Θα το ξεπεράσουμε και θα επανέλθουμε το όποιο στραβοπάτημα. Αλλάξαμε επίπεδο».

Για τον αν υπάρχει πολυιδιοκτησία Ολυμπιακού με Λάρισα:

«Δεν ξέρω για πολυιδιοκτησία, αλλά «πολύ καλές σχέσεις» φαίνεται να έχουν και μια επαναλαμβανόμενη… ταύτιση απόψεων διοικητικά».

Για το πόσο εύκολο είναι να μείνουν οι παίκτες μακριά από όλα αυτά που συμβαίνουν:

«Ειδικά η τωρινή περίοδος δεν ευνοεί την εξωστρέφεια. Ωστόσο ναι, οι παίκτες πρέπει να μένουν κλεισμένοι σε έναν δικό τους μικρόκοσμο και ιδανικά να τους ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο και τίποτα εκτός αυτού».

Για το αν υπάρχει ανάγκη ισχυροποίησης του νομικού επιτελείου του ΠΑΟΚ και για το αν και κατά πόσο θα είναι διαφορετικό το ρόστερ της νέας χρονιάς:

«Το νομικό επιτελείο διαχρονικά είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα και συνεχώς το ενισχύουμε. Μακάρι το παιχνίδι να παίζεται καθαρά στις επιτροπές και τα δικαστήρια και το νομικό μας επιτελείο ξέρει καλά τη δουλειά του. Για το ρόστερ δυστυχώς ακόμη είναι νωρίς να σου απαντήσω».

Για το πώς εξελίσσεται η φετινή χρονιά μετά την αποχώρηση του Λουτσέσκου:

«Είναι καλό να έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα μας, αυτό χρειάζεται ο πρωταθλητισμός. Αλλά να μην την «πνίγουμε». Μετά από μια τέλεια χρονιά, συχνά έρχεται μια πιο ασταθής χρονιά, ειδικά όταν η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπα. Ο χρόνος πάντα δουλεύει υπέρ εκείνου που προσπαθεί».

Για την αξιοποίηση ταλέντων από την Κ19:

«Ο σχεδιασμός είναι διαρκής, δεν θα γίνει το καλοκαίρι. Προφανώς θα γίνουν στοχευμένες προσθήκες και ανανέωση. Η αξιοποίηση των ταλέντων μας είναι προτεραιότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X