Κερ: «Νιώθω άσχημα για τις ομάδες που έχουν ελπίδα για τον τίτλο»

Κερ: «Νιώθω άσχημα για τις ομάδες που έχουν ελπίδα για τον τίτλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στιβ Κερ μίλησε για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στο ΝΒΑ, με αφορμή την αναβολή των αγώνων και τόνισε πως νιώθει άσχημα για τις ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο, καθώς η διακοπή των αγώνων αλλάζει την κατάσταση στη λίγκα.
Ο προπονητής των Ουόριορς μίλησε στο «The Athletic» και μεταξύ άλλων τόνισε πως «για μας είναι διαφορετικό. Δεν πάμε πουθενά σε αυτή τη σεζόν. Νιώθω άσχημα για όλες αυτές τις ομάδες που έχουν μία ελπίδα για το πρωτάθλημα, τους Κλίπερς, τους Μπακς, τους Λέικερς, τους Ράπτορς, τους Σέλτικς. Όλες αυτές τις ομάδες που έχουν την ευκαιρία να το κατακτήσουν»».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πιο… καυτό θέμα των τελευταίων ημερών, την έξαρση του κορωνοϊού. «Προφανώς υπάρχουν μεγαλύτερα θέματα από το μπάσκετ. Αυτό όμως κάνουμε. Όταν βρίσκεσαι στο ΝΒΑ για αυτό το πράγματα δουλεύεις. Νιώθω λοιπόν άσχημα για τους αθλητές του ΝΒΑ, αυτούς του κολεγιακού, τα κορίτσια που δεν θα παίξουν στο τελικό τουρνουά. Πρέπει όμως να ακολουθήσουμε τους σκληρούς κανόνες που επιβάλλεται να εφαρμοστούν για να προστατευτεί η δημόσια υγεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X