ΑΕΚ: «Επιβεβλημένη απόφαση ευθύνης, αφού το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι σημαντικότερο από την ίδια τη ζωή!»

ΑΕΚ για τον Κορωνοϊό: «Και αυτόν τον αγώνα θα τον κερδίσουμε μαζί!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά και την επισημοποίηση της αναβολής της Super League λόγω του κορωνοϊού, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω των social media.

Αναλυτικά:

Επικυρώθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League η απόφαση αναστολής, μέχρι νεωτέρας, των Play Off/ PlayOut.

Σίγουρα δεν πρόκειται για ευχάριστη εξέλιξη αλλά για επιβεβλημένη απόφαση ευθύνης αφού το ποδόσφαιρο όσο όμορφο και σημαντικό είναι στη ζωή και την καθημερινότητά μας δεν μπορεί να είναι σημαντικότερο από την ίδια τη ζωή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί όλους τους Έλληνες φιλάθλους σε απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες των Αρχών προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία μας αλλά και την πατρίδα μας συνεισφέροντας με την ατομική μας ευθύνη στον περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας COVID-19.

Δίνουμε χωρίς πανικό αλλά με υπευθυνότητα και αυτόν τον αγώνα προκειμένου όσο το δυνατόν πιο σύντομα να μπορέσουμε και πάλι να απολαύσουμε το κοινωνικό αγαθό του ποδοσφαίρου!

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/3794930190548431

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X