Κορωνοϊός: Αναβλήθηκε και το GP της Μελβούρνης

Κορωνοϊός: Αναβλήθηκε και το GP της Μελβούρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oύτε το Grand Prix της Μελβούρνης θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή λόγω του κορονοϊού.

Μετά το κρούσμα σε μέλος της McLaren η FIA και οι ομάδες της F1 αποφάσισαν την αναβολή του πρώτου αγώνα της χρονιάς, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τα αμέσως επόμενα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Μετά την επιβεβαίωση ότι ένα μέλος της McLaren Racing Team βρέθηκε θετικό στον COVID-19 και την απόφαση των ομάδων να αποχωρήσουν από το Αυστραλιανό Grand Prix, η Formula 1 και η FIA πραγματοποίησαν συνεδρίαση με τους διευθυντές των άλλων εννιά ομάδων. Αυτή η συζήτηση είχε ως συμπέρασμα την απόφαση των ομάδων ότι ο αγώνας δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί. Έτσι, η Formula 1 και η FIA σε συνεργασία με τους διοργανωτές του Αυστραλιανού Grand Prix πήραν την απόφαση να αναβληθούν όλες οι εκδηλώσεις της Formula 1 για το Αυστραλιανό Grand Prix.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτά είναι απογοητευτικά νέα για τους χιλιάδες φιλάθλους που θα έρχονταν στον αγώνα και όλοι όσοι είχαν εισιτήρια θα πάρουν πίσω το πλήρες αντίτιμο και για αυτό θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Όλες οι πλευρές έλαβαν υπόψιν τις τεράστιες προσπάθειες που έκαναν οι διοργανωτές, όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι εθελοντές για να διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της Formula 1 για το πρωτάθλημα του 2020, ωστόσο η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων στην οικογένεια της Formula 1 είναι προτεραιότητα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X