Ρέιντζερς - Λεβερκούζεν 1-3: Άλωσε την Γλασκώβη!

Ρέιντζερς - Λεβερκούζεν 1-3: Άλωσε την Γλασκώβη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρέιντζερς πήρε τεράστια νίκη (1-3) κόντρα στην Λεβερκούζεν και έκανε… άλμα για τους «8» του Europa League.

Η Λεβερκούζεν είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 22′ με μακρινό σουτ του Ντέμιρμπαϊ που μπλόκαρε ο ΜακΓκρέγκορ, ενώ στο 36′ οι «ασπιρίνες» κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Έντμουντσον, με τον Χάβερτζ ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 0-1.

Η Λεβερκούζεν είχε την πρώτη καλή της στιγμή του δευτέρου μέρους στο 66′ με την μπάλα, μετά από κακό διώξιμο, να φτάνει στον Αρανγκίς που έπιασε ένα γυριστό αλλά ο Ντέιβις έδιωξε πάνω από τη γραμμή, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα και πάλι μετά από κακό διώξιμο η μπάλα στρώθηκε ξανά στον Αρανγκίς που με ωραίο σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2.

Η Ρέιντζερς επέστρεψε στο παιχνίδι στο 74′ με τον Τάβερνιερ να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Έντμουντσον με κεφαλιά να κάνει το 1-2.

Στο 88′ η Λεβερκούζεν πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Ντιαμπί να ανοίγει ωραία για τον Μπέιλι που αφού ”ζάλισε” τον Πόλστερ , πλάσαρε εξαιρετικά για το 1-3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X