Σάσα: «Το πρώτο ματς με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν, είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό»

Σάσα: «Το πρώτο ματς με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν, είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούκας Σάσα μίλησε στη Νοva και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για τα παιχνίδια Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο στόχους τους είναι η πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ίσως κλείσουν τα σύνορα στην Ελλάδα και δεν μπορέσω να ταξιδέψω στη Βραζιλία ή το αντίθετο. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλη τον κόσμο αλλά πρέπει να τη διαχειριστούμε. Οι γονείς μου είναι εδώ, η μητέρα μου έχει ξανάρθει στην Ελλάδα, αλλά για τον πατέρα μου είναι η πρώτη φορά που έρχεται. Έρχονται και μας λένε τα καλύτερα λόγια. Ο πατέρας μου δεν καταλαβαίνει βέβαια αλλά ακόμη κι αν πουν κάτι άσχημο… εγώ θα του πω ότι λένε τα καλύτερα. Γενικώς εισπράττουμε πολύ αγάπη»

Ρωτήθηκε για το αν εισέπραξε τόση αγάπη και σε άλλες χώρες στις οποίες αγωνίστηκε. «Το ίδιο είχε γίνει και στο Ισραήλ αλλά μόνο από τον κόσμο της Χαποέλ. Και στη Βουλγαρία συνέβη το ίδιο αλλά εκεί έζησε σε μικρότερη πόλη και δεν έζησα το ίδιο κλίμα αγάπης και συμπαράστασης. Γενικώς, όπου παίζω με αγαπάνε».

Σχετικά με το επίπεδο συγκέντρωσης ενός παίκτη με όλα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό, είπε: «Δεν είναι εύκολο όταν ακούς όλ’ αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο. Δεν μπορείς να είσαι συγκεντρωμένος στο 100% αλλά θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι όταν θα βγούμε να αγωνιστούμε απέναντι στον ΟΦΗ».

Για τον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου ανήκει στο παρελθόν, αλλά δεν σας κρύβω ότι συνεχίζουμε να το συζητάμε και θέλουμε να μας επηρεάσουν θετικά όσα συναισθήματα έχουμε. Μας ενδιαφέρει σε πρώτη φάση να παίξουμε και να κερδίσουμε τα παιχνίδια για τα Playoffs. Όταν έρθει ο αγώνας του Κυπέλλου, είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι φέτος ο Άρης δεν κέρδισε τον ΟΦΗ, απάντησε: «Είναι μια καλή και δύσκολη ομάδα να την αντιμετωπίσεις. Είχαμε δυσκολίες κυρίως στο ματς στην Κρήτη. Στο Χαριλάου αξίζαμε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Της αρέσει να κρατάει την μπάλα, να βρίσκει χώρους… εμείς θα προετοιμαστούμε τακτικά γι’ αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα». Σχετικά με την απουσία του Χαβιέρ Ματίγια απάντησε… «είναι ένας φανταστικός παίκτης, έχουμε εξαιρετική επαφή, προφανώς θα μας λείψει αλλά έχουμε καλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να μας βοηθήσουν όπως ο Τόνσο, ο Μπα ή όποιος άλλος επιλεγεί από τον προπονητή».

Ρωτήθηκε για τις συζητήσεις που υπάρχουν γύρω από το όνομά του (σε μεταγραφικό επίπεδο) λόγω των καλών εμφανίσεών του. «Φήμες ακούω πολλές, ειδικά τον περασμένο Ιανουάριο. Έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Άρη και το μυαλό μου είναι στον Άρη. Είμαι ικανοποιημένος και θέλω βοηθήσω την ομάδα. Βλέπεις τι γίνεται στον κόσμο λόγω του ιού. Τώρα σκέφτομαι τα Playoffs, το Κύπελλο και μετά το τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα δούμε…».

Σχετικά με τη συνεργασία του με τον Μίκαελ Ένινγκ, είπε: «Μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον Άρη. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Έχει καλή σχέση με τους παίκτες, προσπαθεί για την ομάδα… με βάζει να παίξω (γέλια) και θεωρώ ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X