ΠΑΕ ΑΕΚ για Παπαβασιλείου: "Στο πάνθεον των αθλητών που τίμησαν την ΑΕΚ" (ΦΩΤΟ)

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαβασιλείου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η οικογένεια της ΑΕΚ σήμερα θρηνεί για τον χαμό του Γιώργου Παπαβασιλείου ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο της ζωής και έχασε τη μάχη που έδινε για την υγεία του αφήνοντας την τελευταία του πνοή τα χαράματα της Πέμπτης σε ηλικία 90 ετών.

Μπορεί να έφυγε, αλλά δεν θα ξεχαστεί ποτέ ο Γιώργος Παπαβασιλείου καθώς όπως τονίζει και η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωση της, έχει περάσει ήδη στο πάνθεον της ιστορίας του συλλόγου. Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της, η ΠΑΕ σημειώνει: “Ενας από τους κορυφαίους αθλητές στην ιστορία της ΑΕΚ και του ελληνικού αθλητισμού δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.
Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά τον αέρινο Γιώργο Παπαβασιλείου, που είχε καταρρίψει δώδεκα φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000 μέτρα στιπλ, κατέκτησε έντεκα πρωταθλήματα Ελλάδας, στέφθηκε επτά φορές Βαλκανιονίκης, κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια σε Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ είχε μετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μελβούρνης και της Ρώμης το 1956 και το 1960.
Μέχρι το τέλος της ζωής του ο ψηφισμένος από τον ΠΣΑΤ ως κορυφαίος Ελληνας αθλητής του 1955 έμεινε κοντά στην ΑΕΚ προσφέροντας στην κιτρινόμαυρη ιδέα!
Καλό σου ταξίδι, Γιώργο Παπαβασιλείου!
Εχεις ήδη περάσει στο πάνθεον των κορυφαίων αθλητών, που τίμησαν, δόξασαν και ανέδειξαν την ιστορία της ΑΕΚ σε όλα τα σπορ”.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/184914781550008/posts/3789761187731998/

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X