BCL: Ανακοινώθηκε αναβολή αγωνιστικής δράσης μέχρι νεωτέρας -Τι γίνεται με το ματς της ΑΕΚ

Εικόνες από το Βόννη-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Αναβολή σε όλες τις αγωνιστικές της δραστηριότητες ανακοίνωσε η FIBA!

Φυσικά, σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και το BCL, στο οποίο η ΑΕΚ πριν από μερικές μέρες πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά επί της Βόννης και θα αντιμετωπίσει την Νίμπουρκ για την φάση των «8». Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει στη Τσεχία στις 24 ή 25 Μαρτίου και το δεύτερο παιχνίδι μία εβδομάδα μετά στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή να γίνουν κανονικά οι αγώνες παρότι μιλάμε για 10 μέρες αργότερα.

Η παύση κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας που ανακοίνωσε η FIBA λόγω του κορωνοϊού ίσως επηρεάσει και τους αγώνες της ΑΕΚ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην ανακοίνωση, οι διοργανώσεις θα επιστρέψουν στη δράση όταν και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Γνωρίζοντας τη δεδομένη κατάσταση με την έξαρση του κορωνοϊού και προκειμένου να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια των παικτών, των προπονητών και των οπαδών, η FIBA ανακοινώνει πως όλες οι διοργανώσεις θα αναβληθούν από αύριο, Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Η FIBA θα συνεχίσει να ελέγχει την κατάσταση σε καθημερινή βάση και θα εξετάσει τις επιλογές για τη συνέχεια ή όχι των διοργανώσεων, όταν και αν οι περιστάσεις το επιτρέψουν».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X